HTML Source EditorWord wrap

Társadalmi felelősségvállalás A kultúra mindenkié

A Libri kiemelten fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást és azt, hogy közreműködésével minél több hátrányos helyzetű, rászoruló gyermek és felnőtt kapjon esélyt egy teljesebb életre. Az elmúlt évtizedben számos programban vállaltunk szerepet, amelyek mindegyike ezt a célt szolgálta.

Libri olvasósarok

A Libri mindig nagy hangsúlyt fektetett CSR programjára: missziója, hogy minél több emberhez hozza közelebb a kultúrát és az olvasás élményét. Évek óta dolgozik azon, hogy könyveket juttasson el súlyos betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekeknek.

Azontúl, hogy évente több ezer könyvet adományoz gyerekek számára, a Libri szeretne további erőfeszítéseket tenni ezen a téren. Ezért döntött úgy, hogy olyan kórházakban és kórházi osztályokon, ahol gyerekek várják a gyógyulást, kényelmes és izgalmas olvasósarkokat hoz létre.

Az olvasósarkok berendezéséről és a könyvállomány folyamatos frissítéséről a Libri gondoskodik.

Tovább

mksz

Világszép Alapítvány

Több mint 10 éve állunk olyan gyerekek mellett, akikről a saját szülei helyett az állam gondoskodik. Közel 150 fiatalnak szervezünk nyári táborokat, rendszeres foglalkozásokat, önkéntes mesemondó és mentor programot. Hosszú távon kapcsolódunk hozzájuk azért, hogy az otthontalanság ellenére is meg tudják élni, hogy van helyük a világban, ők is szeretetre méltóak , és vannak lehetőségeik az életben.

Tovább Világszép Alapítvány

Egy szív a gyermekekért

Az alapítvány olyan Magyarországon élő, magyar állampolgárságú beteg gyermekeket támogat, akiknek speciális ellátásra van szükségük. Sok esetben ez az ellátás hazai egészségügyi intézményekben vagy külföldi szakember meghívásos közreműködésével nem biztosítható. Ilyen esetekben az alapítvány segítséget nyújt abban, hogy a gyermekek külföldön kaphassanak megfelelő ellátást.

egysziv.hu

Csodalámpa

A Csodalámpa Közhasznú Alapítványt évek óta támogatja a Libri. Az alapítvány életet veszélyeztető betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy kívánságát teljesíti. Az alapítvány célja, hogy kívánságok teljesítésével egy-egy életét fenyegető betegségben szenvedő kisgyerek számára maradandó élményt adjon, megtörve betegségük szörnyű rutinját.

A Libri évente több száz könyvvel, valamint egyéb ajándékokkal támogatja az alapítvány közhasznú munkáját.

csodalampa.hu

ChatBot