Wladimir Kaminer

0 | helikon kiadó | 2006
Az Utazás Tralalába szerzőjének új könyvében ismét különös emberek, furcsa találkozások, őrült...
Szállítási idő:
2-4 munkanap
90 pontot ér

0 | helikon kiadó | 2005
Szállítási idő:
2-4 munkanap
114 pontot ér

1 | helikon kiadó | 2007
A Berlinben élő népszerű orosz író könyve izgalmas gasztronómiai utazást ígér az olvasóknak az egykori szovjet tagköztársaságokon át. Ha pedig a könyvet olvasva kedvet kapunk a sokszínű nemzeti ételekhez, ki is próbálhatjuk őket, hiszen minden fejezet végén számos recept található az adott nép jellegzetes vagy éppen szokatlan fogásaival.
Igényelhető
3 | helikon kiadó | 2006
Az Utazás Tralalába szerzőjének új könyvében ismét különös emberek, furcsa találkozások, őrült...
Igényelhető
0 | helikon kiadó | 2005
Úgy tartják, az utazás műveltté teszi az embert. Ha írunk az utazásról, az is műveltté teszi - az...
Igényelhető
A kritikák alapján jobbat vártam ettől a könyvtől. Sok kis történet, gyorsan olvasható, de nem túl átütő. Némelyik történet tényleg vicces, de sok inkább hiányérzetet hagy, hol a csattanó? Se Berlin, se az orosz kolónia nem kerül közelebb az emberhez.
Ha az ember az elmult rendszert erinto muvet akar a kezebe venni, legyen korultekinto. Ha a kicsit nosztalgiazni vagyo olvaso nem kifejezetten a kubai raketavalsag elharitotisztjeinek levelezesei tenyfeltaro riportjara vagyik , akkor azt gondolna, hogy egy kulinariai temat erinto visszaemlekezes a legkivalobb valasztas. Azert a paprikaskrumpli meg lehet finom, annak ellenere, hogy Kadar idejen is foztek. De micsoda tevedes a jelen mu eseteben. Igaz mas etkeken - scsi, pelmenyi, vagy borscs -kersztul, de kepes az iro atpolitizalni a temat. Korulbelul olyan epuletes kovetkezteteseket levonva, mintha egy emigrans francia azt allitana, hogy a francia konyhamuveszetet Hitler hozta el Parizsba 1940-ben. Csak ha valaki egy megkeseredett emigrans epefolyasara kivancsi akkor foglalkozzon vele.