Olga Kaminer
Összesen 1 db
Összesen 1 db
Könyv
1 | helikon kiadó | 2007
A Berlinben élő népszerű orosz író könyve izgalmas gasztronómiai utazást ígér az olvasóknak az egykori szovjet tagköztársaságokon át. Ha pedig a könyvet olvasva kedvet kapunk a sokszínű nemzeti ételekhez, ki is próbálhatjuk őket, hiszen minden fejezet végén számos recept található az adott nép jellegzetes vagy éppen szokatlan fogásaival.
Igényelhető
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft
Ha az ember az elmult rendszert erinto muvet akar a kezebe venni, legyen korultekinto. Ha a kicsit nosztalgiazni vagyo olvaso nem kifejezetten a kubai raketavalsag elharitotisztjeinek levelezesei tenyfeltaro riportjara vagyik , akkor azt gondolna, hogy egy kulinariai temat erinto visszaemlekezes a legkivalobb valasztas. Azert a paprikaskrumpli meg lehet finom, annak ellenere, hogy Kadar idejen is foztek. De micsoda tevedes a jelen mu eseteben. Igaz mas etkeken - scsi, pelmenyi, vagy borscs -kersztul, de kepes az iro atpolitizalni a temat. Korulbelul olyan epuletes kovetkezteteseket levonva, mintha egy emigrans francia azt allitana, hogy a francia konyhamuveszetet Hitler hozta el Parizsba 1940-ben. Csak ha valaki egy megkeseredett emigrans epefolyasara kivancsi akkor foglalkozzon vele.