Könyvek
KategóriákE-könyvek
KategóriákAntikvár
Kategóriák- ElőrendelhetőKategóriák
Sikerlista
KategóriákÚjdonságok
Kategóriák- Belépés/regisztráció
Törzsvásárlói pontegyenleg:
Törzsvásárló kártyám
Kedvezmény mértéke:
Törzsvásárló kártyám
Legyen ön is Libri
Törzsvásárlói kártya igénylés vagy meglévő kártya fiókhoz rögzítése
Törzsvásárló!
- Kilépés
- KönyvekKategóriák
- E-könyvekKategóriák
- HangoskönyvekKategóriák
- AntikvárKategóriák
- Zene, film, ajándék
- Akciók
- ElőrendelhetőKategóriák
- SikerlistaKategóriák szerint
- ÚjdonságokKategóriák
- Információk
Soha ne mondd, hogy soha! Kathleen Flinn jól tudja, milyen érzés harminchat évesen egyik napról a másikra biztos, jól fizető menedzseri állását elveszítve egy teljesen más szakma felé kacsingatni. Kathleen megtakarított dollárjait számolgatva úgy dönt, hogy Párizsban próbál szerencsét a híres Le Cordon Bleu szakácsiskolában, ahol a francia konyha legjavát felsőfokon sajátíthatják el a tanulók. A sikerhez vezető út tele van buktatókkal, közben pedig az sem biztos, hogy ez volt Kathleen Flinn legjobb döntése. Az elengedhetetlen gasztronómiai tanácsok mellett egy szakácstanonc tréfás konyhai küzdelmét kísérhetjük végig egészen a felsőfokú diploma megszerzésének napjáig, ebben a páratlan hangulatvilággal megáldott könyvben. Kathleen Flinn könyvében nemcsak borotvaéles kések leselkednek az olvasókra, hanem elképesztően humoros jelenetek is.