Gudrun Ruschitzka
0 | holló és társa kft. | 2006
Szállítási idő:
2-4 munkanap
152 pontot ér

0 | holló és társa kft. | 2007
Vannak, akik a klasszikus sütiket szeretik, és maradnak az almás piténél és a meggyes vagy barackos...
Igényelhető
0 | holló és társa kft. | 2006
Pikáns báránycomb, omlós szalonnás haltekercs vagy tarka zöldséges rizs: és mindez egyetlen...
Igényelhető
A könyv nagyon jól illusztrált, a receptek fordítása azonban siralmas. Kipróbáltam a habos egressüteményt: sajnos a tojáshabhoz porcukrot kell adni, és nem kristálycukrot, és mindezt csak a hab felverése után, de a recept ezt nem írja. A darált mandula hozzáadása miatt a hab összesett, híg lett. Merthogy nem darált, hanem szeletelt kell bele. Hát ilyen fordítási hibákról beszéltem, apróságok, de a sütit jól elronthatjuk vele. Ajánlom: csak óvatosan, megfontoltan süssünk belőle!