Dr. Szenes Endréné
0 | műszaki könyvkiadó | 1964
Szállítási idő:
2-4 munkanap
741 pontot ér

0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2009
Előszó A fűszerekben rejlik a konyha varázsereje. Étkeinket különlegessé teszik, és ráadásul...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2008
Tartalom: A káposzta története A sokoldalú és közkedvelt káposzta A nyers káposztától a...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
Tartalom: Fűszerek hasznossága és felhasználásuk A fűszerek Fűszerkeverékek A fűszerek...
Jelenleg nem rendelhető Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A könyvből információt kaphatunk arról, hogy mit nevezünk likőrnek, alkoholtartalmáról, melyik...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A könyvből információt kaphatunk a tej minőségéről és kezeléséről, a táplálkozásban betöltött...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A könyvből hasznos információkat kaphatunk a gyümölcslevek otthoni elkészítéséhez.
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A tartalom: A szárítás és aszalás módszerei; Saját kertünk gyümölcseinek szárítása és aszalása;...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2006
Tárolásról és tartósításról beszélünk a gyorséttermek, a pizzafutárok és a mikrohullámú sütőben...
Igényelhető