Csillag János
3.3 | tericum kiadó kft. | 2019
Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő...
Igényelhető
0 | kent magyarország kft | 2012
Fausto Di Vora több mint 20 éve él Budapesten. Éttermeiben olasz csúcsgasztronómiával találkoznak a...
Igényelhető
Én olvastam és aki azzal van elfoglalva hogy hiányzik pár betű és a szerkesztés hiányos azt nem a könyv tartalam érdekli,pedig az lenne a lényeg mert nagyon jó egy könyv!!!!
A könyv nekem is érdekes volt, de a kedvemet nagyon elvette az előbbiekben említett csapnivaló szerkesztés: kb. minden második ű betű hiányzik, értelemzavaró elválasztások, trehány tördelés, stb. Már a hátoldali ajánlóban is otromba hibát találni. Ide kellene írni a korrektor, szerkesztő és a tördelő nevét, hogy legközelebb ne kapjanak munkát.
A kötés alapján valamivel igényesebb tartalomra számítottam, függetlenül a rengeteg káromkodástól. Ami igazán zavaró, az a csapnivaló lektorálás, a könyv hemzseg a helyesírási és karakter hibáktól... Gondolkozom, hogy visszaküldjem a kiadónak, pedig a Terciumtől nem ezt szoktam meg, hisz pl. Frances Mayes könyvei minden szempontból jók. Ami még magát a tartalmat illeti, sok tanulsága egy európai ember számára szerintem nincs - egyszer elolvasható...
Nekem is tetszik a könyv. Kár, hogy tele van nyomdahibákkal (rossz elválasztás, ű és ő betűk hiánya, stb.)! :(
Nagyon jó, kíváló. Érdemes megtanulni hogy igazából mi is az ami folyik a konyhákban, és e a könyv ez nagyon jól leirja.
Nagyon gyenge könyv. Egy hencegő, nagyotmondó séf visszaemlékezései, amelyet teljesen felesleges elolvasni. Mégcsak ínycsiklandó receptekkel sem lehetünk gazdagabbak.