Nyitott Könyv Program

Nyitott Könyv Program

A program első jelentkezési határideje 2020. március 31-e volt, amit a koronavírus jelen körülményeire való tekintettel 2020. június 30-ára módosított a könyvkereskedelmi cég. Nyáron két negyedév pályázatait fogja elbírálni a Libri-Bookline munkatársaiból álló szakmai csapat.

A kultúra első számú közvetítőjeként a Libri-Bookline arra törekszik, hogy még közelebb hozza az olvasást az emberekhez, ezért is tarjuk fontosnak, hogy nagyobb figyelmet kapjanak a kisebb könyvkiadók gondozásában megjelenő kötetek, és így a kiadók értékteremtő munkája is ismertebbé váljon. A Nyitott Könyv Programot azért hívtuk életre, hogy általa segítő kezet nyújtsunk az újító szellemű, friss ötletekkel jelentkező kiadóknak.

Programleírás

A Libri-Bookline a Nyitott Könyv Programmal marketingtámogatást nyújt a kisebb szakmai műhelyek és kiadók számára. A vállalat az együttműködés keretében kiemelt marketingfelületeket tesz elérhetőbbé, továbbá kedvezményes árréssel is segíti a kiadók munkáját.

A programmal az újító szellemű, friss ötletekkel jelentkező partnereket kívánja támogatni a vállalat.

Marketingtámogatás

A Libri-Bookline a Nyitott Könyv Programra összesen 50 millió forint értékű médiacsomagot állít össze, ami a programba bekerült kiadók között oszlik meg, a csomag online és offline kihelyezéseket tartalmaz a cégcsoport felületein.

Annak érdekében, hogy a bolthálózatban dolgozó kollégák jobban megismerjék és az olvasóknak is ajánlani tudják a kiválasztott könyveket, a kiadók igény szerint részt vehetnek az évente kétszer megrendezett kiadói napokon. A vállalat továbbá megjelenési lehetőséget biztosít számukra az év legfontosabb könyves eseményein is, hogy minél több vásárlóhoz eljuthasson a kiválasztott kiadványok híre.

A jelentkezés menete

A Libri-Bookline fenntartja a jogot arra, hogy a Nyitott Könyv Programban részt vevő partnereivel fenntartott együttműködést és annak részleteit negyedévente felülvizsgálja.