Vendéglátó technológia
Dr. Dunszt; Ónódi; Török István; Oriskó Ferenc
Dr. Dunszt; Ónódi; Török István; Oriskó Ferenc
0 | képzőművészeti kiadó | 2004
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
94 pontot ér
0 | képzőművészeti kiadó | 2009
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
94 pontot ér
0 | képzőművészeti kiadó | 2004
2. kiadás
Szállítási idő:
6-8 munkanap
99 pontot ér
0 | képzőművészeti kiadó | 2004
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
100 pontot ér
0 | képzőművészeti kiadó | 2012
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
110 pontot ér
0 | képzőművészeti kiadó | 2012
Változatlan utánnyomás.
Szállítási idő:
6-8 munkanap
168 pontot ér