Vendéglátó technológia

képzőművészeti kiadó  | 2009  | papír / puha kötés  |  550 oldal

Libri Antikvárium
A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítés, a cukrászati és a felszolgáló ismereteket tartalmazza, amelyek egymásra épülnek és kiegészítik egymást. A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi a hallgatókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a főzelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tészta ételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A felszolgáló ismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait ismerteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Komoly ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - foltos
Kiadó képzőművészeti kiadó
Kiadás éve2009
Oldalak száma:550
Súly400 gr
ISBN2399974580990
ÁrukódSL#2110549537
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power