Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek
Pető Gyula; Kiss Imre
Pető Gyula; Kiss Imre
0 | közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1984
Szállítási idő:
4-6 munkanap
129 pontot ér
0 | közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1991
TARTALOM Ételkészítési ismeretek 5 Bevezetés 7 Éttermi tészták 9 Gyúrt...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
250 pontot ér
0 | közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1984
Szállítási idő:
4-6 munkanap
280 pontot ér
0 | közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1984
Szállítási idő:
4-6 munkanap
280 pontot ér
0 | kjk-kerszöv | 2001
Szállítási idő:
4-6 munkanap
319 pontot ér
0 | közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1993
Szállítási idő:
6-8 munkanap
329 pontot ér