A must és a bor egyszerű kezelése A szőlőfürt összetétele, és borászati jelentősége, Cefrekészítés és - kezelés, Asztali fehér borok készítése , MustkészítésA must tiszítása erjedés előtt, A must összetételének javít
Dr. Mercz Árpád
Dr. Mercz Árpád
0 | mezőgazdasági kiadó | 1977
Második, átdolgozott kiadás TARTALOM A szőlő 7 A szőlő érése 7 A szőlőfürt...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
134 pontot ér
0 | mezőgazdasági kiadó | 1977
Szállítási idő:
4-6 munkanap
139 pontot ér
0 | mezőgazdasági kiadó | 1977
Második, átdolgozott kiadás - Ismertető: Mercz Árpád munkássága felöleli a...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
139 pontot ér
0 | mezőgazdasági kiadó | 1977
Második, átdolgozott kiadás - Ismertető: Mercz Árpád munkássága felöleli a...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
149 pontot ér
0 | mezőgazdasági kiadó | 1985
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. TARTALOM Előszó a harmadik...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
179 pontot ér