Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
Pető Gyula
Pető Gyula
0 | műszaki könyvkiadó | 2013
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
349 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2013
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
399 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2013
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
489 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2021
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
549 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2013
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
639 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2013
Minden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
639 pontot ér