Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
műszaki könyvkiadó | 2013 | papír / puha kötés | 212 oldal
A termék megvásárlásával
489 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv - gyűrődésekkel |
|---|---|
| Kiadó | műszaki könyvkiadó |
| Kiadás éve | 2013 |
| Oldalak száma: | 212 |
| Súly | 100 gr |
| ISBN | 0489005672144 |
| Árukód | SL#2107709238 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
489 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
























