Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás
Ónodi Ferenc - Török István János
Ónodi Ferenc - Török István János
0 | műszaki könyvkiadó | 2010
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
139 pontot ér
0 | képzőművészeti kiadó | 2010
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
150 pontot ér
0 | képzőművészeti kiadó | 2010
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
199 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2019
Második kiadás.
Szállítási idő:
6-8 munkanap
299 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2018
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
820 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2021
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
829 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2018
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
899 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2018
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
979 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2018
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
979 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2018
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
990 pontot ér