Ónodi Ferenc - Török István János

Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás

műszaki könyvkiadó  | 2019  | papír / puha kötés  |  360 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - foltos - gyűrődésekkel
foltos felső lapszéle; szöveget nem érinti (nedvesség érte)
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2019
Oldalak száma:360
Súly100 gr
ISBN2310015282468
ÁrukódSL#2112521094
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

R. F. Kuang: KatabasisR. F. Kuang: Katabasis