Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
Pető Gyula
Pető Gyula
0 | műszaki könyvkiadó | 2011
BEVEZETÉS MÓDSZERTANI JAVASLAT 1. A MUNKAVÉGZÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEI 1.1. A DOLGOZÓKKAL...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
379 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2011
BEVEZETÉS MÓDSZERTANI JAVASLAT 1. A MUNKAVÉGZÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEI 1.1. A DOLGOZÓKKAL...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
425 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2011
BEVEZETÉS MÓDSZERTANI JAVASLAT 1. A MUNKAVÉGZÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEI 1.1. A DOLGOZÓKKAL...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
529 pontot ér
0 | műszaki könyvkiadó | 2011
BEVEZETÉS MÓDSZERTANI JAVASLAT 1. A MUNKAVÉGZÉS SZEMÉLYI FELTÉTELEI 1.1. A DOLGOZÓKKAL...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
529 pontot ér