Házi készítésű tejtermékek
Elisabeth Mayer-Reithofer
Elisabeth Mayer-Reithofer
0 | cser kiadó | 2007
Tartalom: 1. Bevezetés és történeti áttekintés 2. A tej minősége 3. Mikroorganizmusok a...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
999 pontot ér
0 | cser kiadó | 2007
Újszerű
Szállítási idő:
6-8 munkanap
1120 pontot ér
0 | cser kiadó | 2007
Tartalom: 1. Bevezetés és történeti áttekintés 2. A tej minősége 3. Mikroorganizmusok a...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
1499 pontot ér
0 | cser kiadó | 2007
Tartalom: 1. Bevezetés és történeti áttekintés 2. A tej minősége 3. Mikroorganizmusok a...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
2199 pontot ér