Ezek érdeklik: horror, fantasy, krimi, sci-fi, ifjúsági irodalom
Miért? Imádok félni, szeretem az abszurd dolgokat, a kedvenceim a zombik és a Walt Disney, lehet hogy kicsit különcnek látszom, de ez az ambivalencia jellemez.
Következő olvasmánya: J.j. Abrams - Doug Dorst: S. - Thészeusz hajója

3 400 Ft helyett
3 230 Ft
5 %

Hahó, királyfi! Merre vagy? - Interaktív mesekönyv

A két kis hercegnő története szívet melengető, és a gyermekek egyből beleszeretnek a karakterekbe. Megmosolyogtatja és logikára tanítja őket. Kalandos útkeresésben vehetünk részt, ha kezünkbe vesszük a könyvet, melynek végén megtalálhatjuk a királyfit. A történetnek többféle befejezése lehet attól függően, hogy melyik utat választjuk, merre indulunk, vagy éppen mitől riadunk meg. Hajrá lányok, kalandra fel!

3 899 Ft helyett
3 704 Ft
5 %

A csali

"Az év legjobb romantikus thrillere" - áll a borítón, és valahol meg is értem ezt a besorolást, hiszen a történeten végigfutó romantikus szál az egész könyvet egy kicsit boldogabbá teszi. A fő cselekményszál egy iszonyatosan fordulatos macska-egér játék, és a csali, amitől a vízfelszín fodrozódni kezd. Ez az a könyv, ami felperzseli az emberek gondolatait, ami álmatlan éjszakákat okoz, de nem azért, mert megrémít, hanem mert tudni akarod, hogy mi következik a szavak, mondatok, fejezetek után, és addig nem nyugszol, míg a végére nem érsz

2 990 Ft helyett
2 840 Ft
5 %

Hill House szelleme

Roppant érdekes és megosztó könyv. Lassan az elménkbe kúszó és ott burjánzó sötét gondolatok gyűjteménye, mely az elején bontogatja szirmait, majd indáival magával ragad és nem enged.

3 499 Ft helyett
3 324 Ft
5 %

A lány, aki megmenti a Karácsonyt

Aki ismer, az tudja, hogy ez a könyvsorozat a szívem csücske. Ha hasonlítanom kellene valakihez, talán Roald Dahlhoz tudnám, tehát ha őt szeretted, ezt is imádni fogod. Szarkasztikus, de egyben a szívedet is facsarja, a lelkedet is simogatja, ezért is akkora szerelem a számomra.

3 290 Ft helyett
3 125 Ft
5 %

M. J. Arlidge: Szeret, nem szeret

Nagyon szeretem ezt a sorozatot, nem véletlenül töretlen a sikere. Minden kötete magával ragad, új ajtókat nyit meg, a történetfolyam minden résszel egyre izgalmasabbá válik. Ebben a részben egy mellőzött, összetört és magára hagyott lány elméjébe tekinthetünk bele, akit kitaszított a társadalom, ezért úgy érzi, vissza kell vágnia, bosszút kell állnia a régmúlt sebeiért, mert a múlt démonai megérdemlik a szenvedést. Helen Grace karaktere visszatér, kiteljesedik és újra magára talál, megpróbálja rendezni kapcsolatait és újult erővel veszi fel a kesztyűt a gonosz ellen.

3 990 Ft helyett
3 790 Ft
5 %

Három lány

Nagyon fordulatos és izgalmas női thriller, melynek már a borítója is felkelti az emberek figyelmét. Az író álnéven ír, kilétéről nem igazán tudunk semmit, csak hogy saját nevén már befutott szerző. Az történet eleje kicsit hasonlított a Lány a vonatonra, a főszereplő ugyanis nem emlékszik rá, hogy mi is történt vele az Erdei Lakban. Csak később kezdenek el visszatérni az emlékei, és olyan dolgok derülnek ki a gyilkos estéről, amikről még álmodni sem mertünk.

3 499 Ft helyett
2 449 Ft
30 %

A lány a múltból

Izgalmas női thriller, ami naplószerűen van megírva. Több szálon fut és a végén keresztezik egymás útját a szereplők. A könyv fő kérdése, hogy meddig vagy képes elmenni a tökéletes házért, a tökéletes életért.

3 499 Ft helyett
3 324 Ft
5 %

Reménytelen

Hopeless. Kezdeném azzal, hogy Blogturnén nyertem a könyvet. A borítóba beleszerettem és iszonyatosan boldog voltam, hogy lesz egy saját példányom. Ez a könyv mély nyomot hagyott bennem. Először egy kedves kis nyári olvasmánynak tűnt, majd elkezdtek bonyolódni a szálak. Egyre kuszább dolgok következtek és elkanyarodott a könyv a kedves kis nyári történetből a szörnyű dráma felé.

3 690 Ft helyett
3 505 Ft
5 %

Erdő mélyén

Ebben a részben talán egy kicsit nyitottabbnak tűnhet a főszereplő, azoknak pedig, akik nem kedvelik, szerethetőbbnek és “esetlenebbnek” is. De az igazság az, hogy egy igazi kemény csaj! Egy újabb esettel ismerkedhetünk meg, amiben több lehetséges tettest is fevonultat a szerző. Azt szeretem ebben a sorozatban, hogy mindig kapunk egy csomó tettesjelöltet, a puzzle darabkáit azonban nekünk kell összeilleszteni. És amikor úgy érezzük, hogy már csak pár darab hiányzik, rá kell döbbennünk, hogy valahol hibádzik a kirakó, rossz helyre került egy darab, és kezdhetjük elölről a keresgélést. Sok sikert kívánok a megfejtéshez!

Baba Dunya utolsó szerelme - Levelek Csernobilból

Nagyon szerettem ezt a könyvet. Jól levezette a csernobili katasztrófa után az emberekre nehezedő terhek összességét, a társadalmi kirekesztettséget és azt, hogy mennyire magukra hagyták az ottmaradottakat. Kisejlik a könyvből a kétségbeesés, a normális élet utáni sóvárgás. A főszereplő gondolatain keresztül megismerhetjük a falu életét, mindennapjaikat és sok boldog pillanatnak is szemtanúi lehetünk.

3 990 Ft helyett
1 197 Ft
70 %

Mit tettél Oliver?

Érdekes, csavaros kis thriller! Már az első oldal elolvasása után beszippant a történet. Több szemszögből ismerhetjük meg a főszálat, a múltból indulva építhetjük fel Oliver személyiségét és lényét, illetve feltehetjük a legfontosabb kérdést: vajon tényleg Oliver a pszichopata?

3 499 Ft helyett
3 324 Ft
5 %

Dot Hutchison - Pillangók kertje

Nagyon színvonalas és a maga nemében szörnyen valóságos regény. Adott egy Kert, benne Pillangólányokkal és hátralévő életük leheletnyi szikrájával. Adott egy pár FBI-os, akik nyomoznak az eseményekkel kapcsolatban. …és adott a sztori, olvassátok el bátran, ha vágytok egy kis borzongásra!

3 990 Ft helyett
3 790 Ft
5 %

Egyikünk hazudik - A bárányok hallgatnak rajongóinak

Roppant érdekes és csavaros történet, ami végig az orrunknál fogva vezet és nem enged el! Egy éles eszű ügyvédnő, egy törtető és sármos rab és egy hajthatatlan rendőr sztoriját ismerhetjük meg. Van benne minden, amire vágyunk, sorozatgyilkosság utáni nyomozás, szerelmi háromszög, hamis nyomok, kétségek és a mindent elsöprő valóság...

3 499 Ft helyett
3 324 Ft
5 %

A fiú, akit Karácsonynak hívnak

"A képtelenség nem más, mint az elképzelhető, amit egyelőre még elképzelhetetlennek találsz." Ezt tanítja nekünk ez a csodálatos kis karácsonyi regény, mely tényleg mindenkinek meghódítja a szívét, még a jégbe fagyott szíveket is! Kicsit szarkasztikus, kicsit vicces, kicsit szomorú, de mindezek mellett megtanít minket hinni, és becsempészi lelkünkbe a karácsonyi csodát! "És ahol csoda van, ott út is vezet hozzá." A könyv rávilágít az emberi jóság fontosságára, arra, hogy a jó dolgok csak azokhoz érnek el, akik nyitottak rájuk. Elgondolkodtató és tanulságos, rámutat, hogy ebben a rohanó világban mi is az igazán fontos az életünkben. Becsüljük meg, amink van, és mindig csak előre nézzünk!

2 990 Ft helyett
2 840 Ft
5 %

Hosszú számolás

"Egy kedves törzsvásárlónk rendelte elő ezt a könyvet és hát kedvet kaptam hozzá, ugyanis hasonló az ízlésünk. Kezdjük az elején.. Kicsit megijedtem ettől a texasos környezettől, a serifftől, a furcsa nevektől és az időutazástól.. Nem kellett volna! Bár a nevek furcsák, de teljesen modern, pörgős, cselekménydús, fordulatos, és nagyon jól fel van építve a sztori. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a pörgős krimiket."

Ismerd meg Tóth Alexandra többi kedvenc könyvét is (10)

ChatBot