Puha kötésű, vagy kemény fedeles? Miért?
A puha könnyebb. Gyakran fekve olvasok, ezeket egyszerűbb tartani.
Rajta hagyod a kezed nyomát a könyvön?
Előfordul hogy néha aláhúzok pár sort benne, amik kifejezetten tetszenek, inspirálnak, megnevettetnek.
Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?
Csak a hagyományos, papír alapú könyv. Egyrészt az illata miatt, másrészt néha aláhúzogatom azokat a részeket, amik nagyon tetszenek.

Plüssmackó a barátom

A mackók és medvebocsok sosem mennek ki a divatból, esti mesének tökéletes. A mi kedvencünk Tomi szülinapja - elmeséljük együtt, ahogy meglepődik és a végén elénekeljük el neki Halász Judittól a Boldog Születésnapot dalt. Egy dolog bántja csak egy kicsit a lányomat: hogy a gyertyákat nem tudja elfújni a mesekönyvben.

3 490 Ft
3 315 Ft
5 %

Vidám vonalhúzó gyakorlatok - Sötétkék - Betűk és számok

Készülünk az iskolára, mindenhol a karikákat, vonalakat keressük, próbálgatjuk. Nagyon tetszett a nagycsoportos óvodás lányomnak, hogy alkothat a vonalakkal, bónuszként utána ki is színezte őket. Hosszú ideig lekötötte és örömmel csinálta. Ajánlom szeretettel!

720 Ft
684 Ft
5 %

A Szolgálólány meséje

Szeretem a jövőben játszódó történeteket, főleg, ha komor képet festenek a társadalomról. Igyekszem beleélni magam a szereplők helyébe, elgondolkodom, én mit tennék a helyükben. A feminizmuson túl, a gender-mozgalom aktualitásaiban élünk, öltözhetünk nőnek és férfinak is, dönthetünk úgy, hogy a karrierünkkel foglalkozunk párkapcsolat helyett, bankkártyával vagy készpénzzel fizetünk, gyorsat vagy egészségeset eszünk, moziba, színházba vagy csak shoppingolni megyünk el. Hatalmas a szabadságunk, a választás joga szinte már teher. Ennek a könyvnek a segítségével elképzelhetjük, hogy milyen lenne, ha másképpen alakult volna a történelem, az pedig biztos, hogy bármi felé is veszi az irányt a jövőben, a nők harcosok, a nők erősek, a nők nem adják fel. „Nolite te bastardes carborundorum,” vagyis „Ne hagyd, hogy a gazemberek legyűrjenek!”

3 999 Ft
3 799 Ft
5 %

Ismerd meg Szabó-Kenderesi Kata többi kedvenc könyvét is (7)