Hagyományos könyv vagy e-könyv? Miért?
Hagyományos. Szeretem pörgetni a lapokat és nincs jobb illata mint egy új könyvnek.
Miért szeretsz olvasni?
Azért, mert kikapcsol, és általuk egy csomó kalandban van részem úgy, hogy közben otthon ülök a kényelmes fotelben az ölemben a kutyámmal.
Rajta hagyod a kezed nyomát a könyvön (belefirkálsz, véletlenül leöntöd, leeszed, egyéb barbárság)?
Nem! Már attól is a sírás kerülget, ha azt látom hogy valaki megtöri a gerincét vagy szamárfülezi.
3 290 Ft helyett
3 125 Ft
5 %

Amit a fiamnak tudnia kell a világról

Az Amit a fiamnak tudnia kell a világról egyszerre szól a szülővé válás nehézségeiről, tökéletlenségeiről, valamint az őszinte és hamisítatlan apai szeretetről. Backman nem fél nevetni a saját balgaságain, és nem fél bevallani, hogy egy apa is csordultig van kétségekkel és érzelmekkel. Ha jót akarsz magadnak, olvasd Backman kicsinyke türkizkék vallomását. 173 oldalnyi csupa szeretet.

4 299 Ft helyett
4 084 Ft
5 %

Egy csésze kávé Koppenhágában

Egy regény a hygge-ről! Nincs is jobb a tavaszi fáradtság kipihenésére, mint egy csésze kávé Koppenhágában. A könyv olvasása közben megkapod azt a dán mentalitást, nyugalmat és harmóniát amire mindenki vágyik a rohanó hétköznapok során. Könnyed és szellemes. A történet mellé kávé és fahéjas csiga ajánlott!

3 299 Ft helyett
3 134 Ft
5 %

Pillangólány

Sötét és érzéki könyv az életről, halálról és a nagybetűs szerelemről. Virág és Gábor története magával ragad és egy mély érzelmi utazásra visz, ami után napokig nem találod a helyed a világban. Elvarázsol!

Ahol a folyami rákok énekelnek

Mély és megindító történet a természetről és az emberi lélekről. A szerző gondolkodásmódja magába szippant, stílusa gördülékeny és csavaros. Az olvasó teljesen beleszeret a láp misztikus és zord világába. Az Ahol a folyami rákok énekelnek a nyár legszebb regénye! Felhívja a figyelmet az élet apró örömeire, a szeretetre, a magányra és a természet szeretetére

3 299 Ft helyett
3 134 Ft
5 %

Mennyből a húsvét

Hamisítatlan Fable! Nem telíti a lelket, hagyja, hogy szabadon szárnyaljon és gyöngyöző kacajokat hallasson. Mellékhatások: - Huncut mosoly - Csalfa pillantások - Rekeszizomtájéki szúró fájdalom

3 999 Ft helyett
3 799 Ft
5 %

Krumplihéjpite Irodalmi Társaság

A szerzőpáros történelmünk egy szörnyű időszakáról írt egy könnyed és fantasztikus regényt. A könyv teljes kikapcsolódást nyújt úgy, hogy közben a II. világháború és a holokauszt tragédiáját dolgozza fel. Azzal, hogy elolvastam, én is tagja lettem a Krumplihéjpite Irodalmi Társaságnak. Ez a könyv egy nagy paplan, amibe bele tudod bugyolálni magad. Gyógyír és balzsam a lelkednek.

Ismerd meg Pető Fruzsina többi kedvenc könyvét is (7)

ChatBot