Van-e olyan könyv, amit kifejezetten a borítója miatt olvastál el?
Van olyan könyv, amit a borító alapján kezdtem el, többféle műfajból.
Kiemelt kedvenc könyved:
Szabó Magda: Az ajtó. Főiskolás koromban olvastam, oly nagy hatást gyakorolt rám, hogy sürgettem egy személyes találkozást az írónővel, de sajnos, már késő lett...a szakdolgozatomat is erre a regényre építettem, az írónő más regényeit is felhasználva. Az emberi szeretetről, méltóságról, a határokról, melyeket mi magunk állítunk fel, és hisszük, hogy azt átléphetjük, miközben jogunk nincs hozzá, még a jóakarat szándékával sem.
Miért szeretsz olvasni?
Azért szeretek olvasni, mert kinyílik egy új világ, új életek, új látásmódok, új szemlélet, más szemszögek és sokat tanulhatunk, épülhetünk bármely műfaj iránt legyünk nyitottak. Arról nem beszélve, hogy fejlődik az olvasás által a nyelvhelyesség, helyesírás, a szókincsünk bővül.
3 980 Ft helyett
3 781 Ft
5 %

Aranykalitka

Egy újabb zseniális Camilla Läckberg-regény. A korábbiakhoz képest kicsit más hangulatú, mégis letehetetlen és motiváló. Az emberi kitartásról, az igaz barátság erejéről is szól, miközben a felszínes, érzelemmentes felső tízezer világába is betekintést nyerünk. Milyen hatással vannak a gyerekkori traumák az egyes ember életére? Mi az a sötétség, ami elönti az embert, amikor nincsenek határok, és mégis megnyugvás követi a kőkemény valóságot, csalódottságot? Megdöbbentő, lényeglátó és nagyon iemberi regény, meglepetéssel a végén. Reméljük, nemsokára jön a 2. rész!

2 490 Ft helyett
2 365 Ft
5 %

Olina és a varázsszirmok - A virágtündérek titkai

Mechler Anna új könyve Láng Anna meseszép rajzaival igazi hiánypótló mesekönyv. A tündérek varázslatos világát, a gyógynövények gyógyító erejét és tulajdonságait tanítja meg a kisgyerekeknek, miközben a barátságról, összetartozásról és önzetlen szeretetről mesél.

Ismerd meg Finta Éva többi kedvenc könyvét is (10)