Szívritmuszavar

Csönge. Egy hely, mely mindent megváltoztat. Egy hely, melyet soha nem feledsz. Egy vágy, mely örökre a szívedben marad. A lány nem hisz a véletlenben, csak a sorsban, a fiú nem hisz a szerelemben, csak a kötelességben. Évek óta ismerősök, látták egymást egyetemi előadótermekben és folyosókon. Mindketten érezték, hogy ez a kapcsolat több lehetne, de... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Rátkai Diána
Amikor elkezdtem olvasni, azt gondoltam, ez nem nekem való könyv. De aztán tovább haladtam a történettel, és nem bántam meg. Tetszett nagyon. :)
Szöszy
Először az ember nem akarja megvenni, ennyi pénzért, főleg, hogy csak 208 oldalból áll, de megéri!!! A történet egyszerűen fantasztikus. Én két nap alatt elolvastam az egész könyvet, és alig várom, hogy megint legyen időm, hogy újra elkezdhessem. Aki kicsit is szereti a romantikus könyveket, az mindenképp vegye meg, nem fogja megbánni. :D Örülök, hogy a polcomra tehettem ezt a könyvet, megéri az árát.
vadvirág
Az igaz történeten alapuló történetek mindig jobban megragadnak,mert már megtörtént valakivel,átélte azt amit én olvasás közben,sőt sokkal többet. Egy lány, egy fiú-főiskola vége,szerelem,közeledések de nem lesz teljes mert a fiút köti valami amit nem lenne becsületes felrúgni- Van abban valami vigasztalóha az ember tudja,helyesen cselekszik. (Jojo Moyes: Az utolsó szerelmes levél)Ez a mondat jutott eszembe a fiúról Aztán elválnak ,a lány kicsit belehalaztán évek múltán már felnőtten,komoly, határozott életet élve kap egy telefont,hogy a fiú ,akiről azt hitte,hogy sikerült elfelejtenie bajban van. Az a jó ebben a történetben,hogy a szerelem sok arca mutatkozik meg,mert akit mindennél jobban szeretünk,éppúgy gyűlölhetjük is.És milyen sokkoló,hogy amit fiatalon ösztönből,zsigerből cselekszünk,mondunk évtizedekig hordozza az akivel szemben elkövettük. És , az hogy akit szinte gyerekként megismertünk nekünk ugyanaz az ember/fiú tud maradni!
Teaültetvény
Nekem nagyon tetszett a könyv. Imádom! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3