Watsing Dóri

Hogyan dolgozz velük együtt frusztráció nélkül

kamuból gyémánt kft.  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  176 oldal

AZ ÍRÓ(NŐ)
Watsing Dori, nemtipikus X generációs vezető.
A Citibank magyarországi lakossági üzletágának értékesítése céljából jelentős szerepe volt a direkt értékesítési hálózat és csatornák átszervezésében, hatékonyabbá tételében. Gyorsan és hatékonyan kellett megoldást találnia a munkaerőpiaci problémákra. Ezért ahhoz nyúlt, amitől mindenki óvakodott, mint a tűztől. Pályakezdő, nyitott, zabolázatlan maifiatalokból kezdett neki a szervezet felépítéséhez. Nem kevés sikerrel.
Újabb és újabb megbízás során alakította ki azt a rendszert, amiben a "maifiatalok" megtanulhatják a "felnőtt" világ szabályait, anélkül, hogy lenyesné róluk azokat a vadhajtásokat, amik az erősségeik, melyekre óriási szüksége van minden cégnek, vállalatnak az elkövetkező időszakban.
2016-ban Excalibur díjjal elismert vállalkozó.
Több, mint 2000, a munkaerőpiacon sikeresen helyt álló, nála "felnőtt" mai fiatal a névjegye. Ha érzel magadban késztetést arra, hogy inkább mentorává válj a maifiataloknak, akire felnéznek, akit tisztelnek és követnek, ezért együttműködnek vele, mintsem egy rabszolgatartó, a világot kizsigerelő kapitalista főnök legyél, Ő a lehető legjobb példa számodra.
És nem mellesleg egy izgalmas, határokat feszegető jelenség is a piacon."Kérlek, most felejts el egy percre mindent, amit az Y és Z generációról hallottál vagy tapasztaltál.
Hadd mondjam el azt, amit én tapasztaltam, több ezer "maifiatal" vezetőjeként. Figyelj! Nem szépítek. Ahhoz, hogy Y és Z generációs fiatalok szívesen dolgozzanak nálad, egy merőben másfajta szemlélettel kell rendelkezned. Ez a szemlélet vezetett el engem odáig, hogy kizárólag huszonévesekből, teljes - a HR -estől, az ügyfélszolgálatoson át az értékesítőig - szervezeteket tudok felépíteni és sikeresen működtetni. Tőlem mindent meg fogsz tudni, ami ahhoz kell, hogy a céged, a szervezeted "maifiatal" kompatibilis legyen!"
Watsing Dori

Watsing Dori, nem tipikus X generációs vezető.
A 2016-os év Excalibur díjjal elismert vállalkozójának, az a több mint 2000 fiatal a névjegye, akikből sikeresen helytálló "felnőttek" lettek.
Egy izgalmas, határokat feszegető jelenség a piacon.
Magyarország első és egyetlen Y és Z generációs empirikus szakértője, aki nem fél szembemenni a saját generációja gondolkodásmódjával. Abban fog neked segíteni, hogy milyen vállalati kultúrát és hogyan érdemes kialakítanod annak érdekében, hogy a maifiatalok lendületét be tudd fogni a saját céged vitorlájába.
A Hogyan dolgozz velük együtt frusztráció nélkül című könyv szerzője. A tapasztalatai alapján kidolgozott, a mindennapokban működő sémákat ad át.
A 2019-es Marketing Expón - az egy időben tartott 5 workshop közül az egyetlen - teltházas Így mondják Z-ül! előadása bizonyítja, hogy egy olyan munkaerőpiaci válságra nyújt megoldást, ami valós és égető probléma neked, nekünk, mindenkinek.
Célja, hogy Te és a céged is "maifiatal" kompatibilis legyen.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kamuból gyémánt kft.
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:176
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly440 gr
IllusztrációFOTÓKKAL
ISBN9786150060934
Árukód2733630 / 1189841

Vásárlói értékelések, vélemények

(6 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal