Vezeklés - Átírhatja a múlt a jövőt?

Átírhatja a múlt a jövőt? Sage Singer egy pékségben dolgozva próbálja elfelejteni édesanyja tragikus halálát és saját boldogtalan magányát. Egy önsegítő csoportban megismerkedik Josef Weberrel, akivel életre szóló barátságot köt. De egy nap az idős Weber szörnyű titkot árul el a múltjából, és olyan szívességet kér Singertől, ami komoly erkölcsi... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Vivien
Letehetetlen könyv. Nagyon jól írta meg ezt a könyvet is az írónő. Nem hiába ő a kedvencem. Már nagyon várom az újabb könyvét.
Pavlicsek Csilla
Nem lehet mást mondani rá: fantasztikus! Mindenkinek el kell olvasnia!
Horváth Adrienne
Kedvelem Jodi Picoult könyveit. A tőle megszokott kemény alap sztorin bontakoztatja ki a különféle emberi jellemeket. Az egyértelmű történésekben egyszer csak fordul a kocka, majd ezt követően újra rávezeti az olvasót, hogy az éremnek nem mindösszesen két, hanem jóval több oldala van. Sőt azt is újra, meg újra megtanítja, hogy a jaj de egyértelmű igazság is néhány fejezet múlva átlép a hazugság tartományba. Könyvei számomra megkérdőjelezik, hogy lehet-e bármire is egyöntetűen kijelenteni, hogy valóban jó, illetve valóban rossz?
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot