Vaják II. - A végzet kardja

A Sapkowski által teremtett világ sok szempontból közép-kelet-európai. Jó értelemben. Közelebb áll a magyar gondolkodáshoz, mint sok epikus fantasy mű, amelyet mostanában olvashattunk. A hősök megsebződnek, véreznek, nem csodálat, hanem gyűlölet, de legjobb esetben is irigység veszi körül őket. A falubeliek nem barokkos körmondatokban beszélnek. A... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tornyi Krisztián
Az első részhez képest sokkal össze szedettebb, a cselekmény gazdagabb. Jobban megismerjük Geraltot és a közvetlen baráti körét / szerelmét. Mély érzelmeket kavar fel, és társadalmi problémákat boncolgat. Akinek tetszett az első kötet az garantáltan szeretni fogja a második kötet is. Ajánlott darab !
Ath0s
Sapkowski magával ragadó világának második része, ugyanúgy hat történet Rívai Geraltról, aki vajákként (amolyan ördögűző) keresi kenyerét. Kiemelkedő darabja a fantasyk sablonos és eredetiséget egyre inkább nélkülöző világának. Kiemelkedő egyedi stílusa és hihetetlenül fordulatos történetei miatt. Ami azonban a legtöbb hasonló mű fölé helyezi, az a mondanivalói a történeteknek: nem túlzás állítani, szépirodalmi műről van szó, a Vaják sorozat talán J. R. R. Tolkien óta a legkiemelkedőbb e műfajban.
Keresztes Ákos
Kiforrottabb cselekmény vezetés, összefüggőbb történet. Ha az első rész tetszett, ez még inkább fog.
Assurya
Mint mindig Riviai Geralt csodálatos kalandjai. Pont ugyan olyan csodálatos akár csak az első kötet volt. Továbbra is várom a következő köteteket :)
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2