Tüskevár

Vár volt állítólag valamikor, de akkor még sziget is. Akkor még odáig ért a Balaton, de a patakok telehordták iszappal a nagy öblöt; bizonyos, hogy Tüskevár körül most már sekély a víz és nádas az egész. Az ifjúsági irodalomban klasszikussá lett regény felejthetetlenül ábrázolja Tutajos és Bütyök, azaz Ladó Gyula Lajos és Pondoray Béla nyári... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
csonka adrián
szerintem tök jó most kell kiolvasnunk a suli számára mert egy olyan leckét kaptunk hogy ahoz kikell olvasni az egész könyvet ennyit akartam sziasztok!!:D:D:):)
sziszi
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooo
szidi
nem olvastam .de szerintem jo
Ionescu Lea Maria
Az eleje nagyon unalmas, úgyhogy nem olvastam végig.
Kemény Kata
imadtam akkor is amikor sulis voltam.Azota megvettem a filmet is ,kisfiammal sokat nezzuk.
Balogh Anna
Szerintem is jó ez a könyv! Már az előzőeket olvasva nekem is tetszik és egyetérte, hogyha valaki csak úgy a kezébe venné, bármint nem kötelező olvasmányként, nagyon tetszene neki. Bár én szeretem Fekete István többi művét is, de néhány hosszú tájleíró részt unalmasnak találtam, amikor először olvastam, de másodjára már nagyon tetszett és ez az "unalom" is elszállt. Ha nem kötelező akkor is jó olvasni!
Takács Zoltán
Nekem negyon tetcik ez az egész történet meg hát ezen nötem föl!! És aki még nem olvasta anak szivemböl ajálom!
Noname Annonymus
Éljen mindörökké Matula bácsi!!!
Kovács Anna-sára
Nagyon szeretem a tüskevárat, öröm volt olvasni!
Barka Martina
Sziasztok!Ez egy nagyon jó könyv.Pont most olvasom,és ezzel egyidőben nézem is filmen.Tök jó.
Bárdosi Tünde
Nincs meg a régebbi 339 oldalas?
Szőts Dávid
Bevallom, tíz éves vagyok, mi is most olvastuk a Tüskevárt. Amikor olvastam, untam, de most, hogy visszagondolok rá, már csak félig unalmas. Persze az utolsó 15-20 oldalon már tényleg nem tudott az író mit kitalálni. Minden "második" mondatban azt írta: "...és a nyár végének hangulata érződött a két fiú és a levegő hangulatában." meg hogy "...és Bütyök megnyalta a száját."
Badó Gabriella
Az iskolábam most olvassuk a Tüskevárt.Nekem nagyon tetszik ez a könyv.Szépek benne a régi kifejezések.Ez a könyv elmeséli két jó barátnak a vakációját.Tutajos, azaz Ladó Gyula Lajos sok mindent tanul az öreg Matulától.
Lovász L.l.
Amikor nekem el kellett olvasnom nem szerettem, mert az egész nyaram ezzel telt, és nem éreztem igazán érdekesnek, mozgalmasnak. Mostmár, Így három év távlatából, h. sok könyvet olvastam, már egy kicsit jobban tudom értékelni. Persze, még bennem van, hogy mennyire untam, de azért nem tudok rá utálattal visszagondolni, de el sem tudom képzelni, hogy 30 évesen is ezt a könyvet olvassam!!!
Molnár Juli
én tizéves vagyok és az a véleményem hogy:a tanárok rákényszerit arra hogy olvassunk és evvel egyben megutáltatnak vele de nem csak a tüskevárral hanem minden kötelező olvasmánnyal.
Kovacs Noemi
30 eves vagyok, de ezt a konyvet mind a mai napig szivesen olvasom. Igaz, amikor kotelezo olvasmany volt, akkor is imadtam!!!!
Bakk Eleonóra
Én tíz éves vagyok.Szeretem olvasni ezt a könyvet.Nem tudom, hogy miért én vagyok a harmadik vélemény író.Szerintem szuper ez a könyv.
Fazekas László Péter
38 éves vagyok de ezt a könyvet és ezt az írót sohasem felejtem el. Ez volt az első Fekete István könyvem, s azóta minden idők legnagyobb Írójának tartom Fekete Istvánt s a többi könyvét olvasva se kellett soha csalódnom. Ja igen a Tüskevár miatt lett horgásztanyám a Holt Körös partján kb. 15 évvel a könyv elolvasása után, amit azóta is imádok de most is cserélnék Tutajossal.
Kerekes Krisztina
Tetszett a könyv. Izgalmas, érdekes. Nem tudom miért vagyok én az elso véleményíró, mert szerintem jó könyv. Lehet, hogy azért mert általában olvasmány és a gyerekek ösztönösen mondják rájuk, hogy pfuj, pedig a kötelezok is lehetnek jók.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1