Tracy Deonn

Legendborn - Mondaszülöttek

DREAM VÁLOGATÁS

maxim könyvkiadó kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  544 oldal

A 16 éves Bree Matthews édesanyja halálos kimenetelű balesete után nem tud mit kezdeni családjához fűződő emlékeivel és az otthonával, ahol a gyermekkorát töltötte. A Carolinai Egyetem különösen intelligens középiskolásoknak szóló előfelvételis, bentlakásos programja tökéletes menekülésnek tűnik - egészen addig, amíg Bree az egyetemen töltött első estéjén tanúja nem lesz egy mágikus támadásnak: Egy repülő démon emberi energiával táplálkozik.
Az úgynevezett Mondaszülött diákok titkos társasága vadászik ezekre a lényekre. És egy titokzatos fiatal varázsló, egy úgynevezett Merlin megkísérli kitörölni Bree emlékeit mindarról, amit látott -- csakhogy nem jár sikerrel.
A varázsló kudarca nyomán Bree ráébred, hogy ő maga is mágikus erővel rendelkezik és felidéz egy eltemetett emléket, amelyhez rejtett kapcsolat fűzi: azon az éjszakán, amikor az anyja meghalt, a kórházban egy másik Merlinnel találkozott. Miután Bree rájön, hogy anyja halála mögött sokkal több rejlik, mint ami a rendőrségi jelentésben szerepel, mindent megtesz, hogy kiderítse az igazságot, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy fel kell vetetnie magát a Mondaszülöttek társaságába.
Nick, az önkéntes száműzetésbe vonult Mondaszülött segítségét veszi igénybe, noha a fiú berzenkedik a csoport ellen: vonakodása ellenére együttműködésük során egyre több mindent fedeznek fel a társaság titkait illetően, és egyre közelebb is kerülnek egymáshoz. Mikor a Mondaszülöttek Artúr király lovagjainak leszármazottaiként mutatkoznak be, és elárulják neki, hogy mágikus háború közeleg, Bree-nek el kell döntenie, meddig megy el az igazságért, és hogy a varázserejét a társaság felszámolására használja-e inkább vagy a küzdelmükhöz csatlakozik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 4 399 Ft

A termék megvásárlásával

439 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 09. 26.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó maxim könyvkiadó kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:544
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Sorozat DREAM VÁLOGATÁS
ISBN9789634998501
Árukód2779574 / 1222698

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 4 399 Ft

A termék megvásárlásával

439 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 09. 26.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás