Tizenkilenc perc

A világszerte méltán népszerű írónő új regénye olyan problémákat feszeget, amelyek nemcsak Amerikában, hanem Magyarországon is egyre inkább gondot jelentenek: visszaüssön-e, akit bántalmaznak? Érdemes- e minden értékítéletet és meggyőződést feladni, csak hogy befogadjon minket a közösség? Mekkora a szülők felelőssége, és meddig terjed a tanároké, a... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nagy Hajnalka
Nagyon jó könyv bár kicsit nehéz olvasni. De tényleg nagyon jól ír. 13 éves vagyok. Most igen jönnek azok a dolgok hogy kicsi vagyok hozzá meg ilyenek. De akkor is nagyon jókat ír, de ez egy kicsit nehezebben megy..
szabőné éva
nem olvastam ezt a könyvet már megrendeltem de biztos nagyon érdekes mert amit eddig olvastam tőle { szivtől szivig törékeny a növérem húga} fantasztikusak alig tudtam le tenni őket ajánlom mindenkinek
szabőné éva
nem olvastam ezt a könyvet már megrendeltem de biztos nagyon érdekes mert amit eddig olvastam tőle { szivtől szivig törékeny a növérem húga} fantasztikusak alig tudtam le tenni őket ajánlom mindenkinek
Fejes Márta
A könyv története igen elgondolkodtató. A témaválasztás merész, figyelemfelkeltő, egyszóval telitalálat. A karaktereken való történet láttatása jobban megismertet a szereplők érzésvilágával, látásmódjával, kétségeivel, jobban átérezhetőbb, megérthetőbb a helyzetük, és rávilágít, hogy mindig a felszín alá kell nézni a jobb megértés érdekében. Hisz oly jellemző a világunkra a felületesség, a gyors kritizálás, a közönyösség... Jó könyv, nagyon tetszett, így ajánlom az elolvasását!
Kána Debóra Magdolna
Én még nem olvastam, de biztos nagyon jó mivel az összes jodi picoult könyv naaaagyon király!! :DD
Lehóczky Rita
Elgondolkodtató olvasmány az iskolai lövöldözésekről. A vége kissé elnagyolt, de nem is a lezárás a lényeg...
Panda
A nővérem húga után ez volt a kedvencem imádtam és igaz hogy letehetetlen!
pavi
Fantasztikus könyv!!!Csak ajánlani tudom!Letehetetlen.
Hennelné Herman Annamária
Abszolút csillagos ötöst neki. A remekül író szerző ezer oldalról mutatja be ugyanannak a helyzetnek nézőpontjait, megismertetve a másik ember gondolatrendszerével, motivációival. Minden szülőnek és pedagógusnak el kellene olvasni ezt a kötetet!!!!!
Guzsvány Bernadett
Tegnap fejeztem be a könyvet,imádom ezt az írónőt!Először az Elrabolt az apám című könyvét olvastam,az nagyon tetszett és ez is!Az első 100 oldal után már nem tudtam lerakni,folyton a kezembe volt!Nagyon jó,csak ajánlani tudom!S tényleg minden tanárnak kötelezővé tenném ezzel egyetértek,jó magam is annak készülök,és igen tanulságos a könyv!!!!
Balla Nóra
Néhány napja fejeztem be és nagyon tetszett.Megdöbbentő, néha kiábrándító, de mindenekelőtt elgondolkodtató. Tanároknak kötelező olvasmánynak írnám elő. Fantasztikus film lehetne belőle. A kedvencem belőle a Lacy féle "rossz szülő volnék?" dilemma. Szintén csak ajánlanám ( - de nem vizsgaidőszak közepén, mert akkor nagy a kísértés:)
Tatai Judit
Valóban jó könyv, de a nővérem húga nekem jobban bejön. Érdemes ezt is elolvasni
(Coco)
Nagyon jó könyv, régen olvastam már ilyet! Csak ajánlani tudom.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6