Tine Schulz  |  Anja Tuckermann

Sokfélék vagyunk!

pozsonyi pagony kft.  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  32 oldal

Sokfélék vagyunk. Van akinek barna a bőre és fekete a haja, van aki csak a mamájával vagy csak a papájával él, van akinek nem magyar az anyanyelve, és van, akinek más a vallása.
Van, aki itt született, de van aki nemrég érkezett, és még nem ért mindent. Van, aki tanulni jön ide, és van, aki a háború vagy az éhínség elől menekül hozzánk.
Ebben a könyvben nagyon sokféle gyereket ismerhetsz meg, de valamiben mind ugyanolyanok mint Te: Szeretnek ünnepelni, játszani, jókat enni és odabújni esténként a szüleikhez!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 555 Ft

A termék megvásárlásával

255 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó pozsonyi pagony kft.
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:32
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly300 gr
IllusztrációTINE SCHULZ ILLUSZTRÁCIÓIVAL
FordítóGyőri Hanna
ISBN9789634101185
Árukód2651802 / 1152507

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Sára
2018. 10. 27.

Szerintem nem a könyv manipulál, hanem a politika manipulál, aminek következtében a tiszta értékek elkoszolódnak. A manipulált emberek a politika miatt már csak bizonyos szemüvegen keresztül tudják nézni pl. a bevándorlás problémakörét, gondolom azért írnak ilyeneket. Ha fölülről, mindentől mentesen nézzük pl. ezt a könyvet, úgy nekem nagyon tetszik az értékrendje, olyan kérdéseket vet fel, amik amúgy is foglalkoztatják a gyerekeket, engem legalábbis foglalkoztattak annak idején ilyenek, hogy pl. hogyan tüsszent egy másik nép gyereke, mert tuti nem azt mondja, hogy hapci. És akkoriban még szó sem volt bevándorlásról. Ráadásul vicces a könyv. Megjegyzem a migrációt amúgy sem tudjuk elkerülni, mert ha nem a háború miatt, akkor az időjárás változás miatt (vagy a kettő miatt együtt) a Föld nagy területei 100 éven belül (sőt!) lakhatatlanná válnak, akik most ott élnek vagy már tengődnek, el fognak menni olyan helyekre, ahol még lehet majd élni és így is úgy is meg kell majd férnünk, vagyis a gyerekeinknek egymás mellett, ez pedig nem politikai kérdés, annál sokkal mélyebben gyökerező pozitív hozzáállást és értékrendet feltételez, én erre szeretném nevelni a gyerekeimet és nem érdekel a politika. Ezért is adtam a kezükbe ezt a könyvet az ő tiszta, politika mentes kis szívük befogadására számítva. ( És igen, itt jönne az agresszióval, erőszakkal való példálózás, hát nem, az agressziót nem fogadom el, sem más néptől, sem a sajátomtól, de ez már tényleg egyáltalán nem a könyvről szól)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 555 Ft

A termék megvásárlásával

255 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal