Az örök élet forrása

A kötet filozófiai létkérdésekre adott válaszok gazdag gyűjteménye, amelyek közérthető formában tárják elénk a világ rejtettebb összefüggéseit. Az Örök Élet forrása a széleskörű műveltség kincsestára, melyben híven tükröződik a huszadik század végén született modern ember kulturális sokszínűsége, szinkretizmusa. A kötet előszavában, a szerző így... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 277 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
A sikeres Mindenek Ostroma szerzője, Tarr Bence László ezúttal olyan meditációs könyvet hozott el olvasóinak, amelyben a filozófiai létkérdésekre adott válaszai alapján megérthetjük az Örök Élet forrásának valódi jelentését. A szerző a szavak varázslatos erejét hívja segítségül annak reményében, hogy az is könnyebben léphessen a felismerés útjára, akinek egy egész élet jelentését kell újra megfogalmaznia. Minden egyes mondat lelkünk rezdüléseinek megismeréséhez segít hozzá bennünket, amely végezetül megadja az örökléttel kapcsolatos, saját bensőnkben szunnyadó igaz érzéseket. Tarr Bence László könyvének végéhez érve tisztán kirajzolódik előttünk életünk valódi, eddig sosem látott képe. Merüljön el Ön is a szavak varázslatos bűvöletében, és fedezze fel a létezés eddig ismeretlen magasságokban lévő lehetőségeit!
Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 366 Ft
Akciós ár: 1 743 Ft
KosárbaEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot