Szeretetkönyv - KÖNYV ARRÓL, AMIRE MINDANNYIAN SZOMJAZUNK

Müller Péter hetvenedik születésnapján 2006-ban jelent meg először a Szeretetkönyv. Az elmúlt években több tízezren olvasták és tanultak meg belőle szeretni. Müller Péter az írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt." Így ez a könyv nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is: az olvasó szeretetét keresi. A... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 211 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Koskocsák Zsuzsanna
Hogy mit is gondolok erről a könyvről? Ki kell érdemelni. Valóban. Egy keménynek tűnő, ám mégis bölcs tudású, meglett korú író, aki a szenvedély világában él, és ezt könyveivel át is adja. Általa megtanulható a belső én hierarchikus rendszere, hogy hogyan épülünk fel itt belül, ott, ahol senki sem lát! Amikor belépek egy könyvesboltba, az első utam felé vezet, bár megvan tőle minden kötete, mégis amikor az ezoterikus könyvekhez érek, úgy érzem: Haza tértem. Ez az igazi otthonom! Kíváló olvasmány, tanulság, és önfejlesztés ötvözete, ajánlom mindenkinek, aki még nincsen tiszában önmagával és a környezetével. Garantált gyógyír lesz, hiddjétek el nekem! Köszönöm Müller Péter!
kovács erika
Nem akartam megvenni a könyvet mert mindenki annyira " ajnározta", hogy ez már engem ikább taszitott mint vonzott volna. Egyik este mentem bevásárolni és a könyves részlegnél mentem el ahol levertem ezt a könyvet. Megvettem. Jól tettem. Tetszik és mégis döbbenetes. Milyen nem jól élünk mi emberek. Most más szemmel nézem a szeretetet, remélem ő is engem. Többször is érdemes elolvasni!
Alexandra
Én is olvastam a könyvet, talán életemben eddig ez tetszett a legjobban! Alig bírtam letenni! Akárhová mentem, vittem magammal! Tanulságos, megtanít arra, hogyan szeressünk még jobban! Azt hiszem, sok embernek el kellene olvasni!
Jani Zoltán
Tisztelt Müller Péter! A lányomtól kaptam A KÖNYVET, igen így nagybetűvel. Úgy értem a végére, hogy folytatni akartam az olvasását. Nem vettem észre, hogy az utolsó lapnál tartok. A feleségem most távozott a földi létből, és az egész könyv a mi kapcsolatunkról is szól. Mit mondjak, szinte boldoggá tett! Mégegyszer Köszönöm! (Alig telt el pár hét, még nem temettük el, de már találkoztam Vele álmomban!)
Paróczi József
Karácsonya kaptuk Tamás fiúnktól. Nagböjtben olvasva ,"szuperluminális összekotöttségeim" és Szent nagyanyám Mamuka tekintetét végig éreztem ,köszönet érte !!!
Bonifert Krisztina
..segít, tanít, elgondolkodtat, mesteri, hihetetlen, szavakban nem kifejezhető tudást ad át:-)..köszönöm!
Németh Tünde Lívia
Csodálatos könyv azoknak ,akik lelkileg már felemelkedettek,és azoknak akik még csak most keresik a helyes utat.
várkonyi andrea
Csak azt tudom hozzáfűzni, ez a könyv tényleg Szeretni segít Köszönöm...
várkonyi andrea
Csak azt tudom hozzáfűzni, ez a könyv Szeretni segít Köszönöm...
.. ..
Müller Péter, KÖSZÖNÖM..
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31