A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek
cser könyvkiadó és ker. kft. | 2013 | MAGYAR nyelvű | KARTONÁLT | 152 oldal
Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel.
Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | cser könyvkiadó és ker. kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2013 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 152 |
Borító | KARTONÁLT |
Súly | 300 gr |
Illusztráció | SZÍNES KÉPEKKEL |
ISBN | 9789632783277 |
Árukód | 2237962 / 1092416 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes