Szakonyi Krisztina  |  Sinka Gabriella Tímea

Tantárgy neve: Élet!

szakonyi krisztina  | 2023  | MAGYAR nyelvű

Kemény dolog az élet, mégsem tanítják az iskolában! Szívem szerint azt a címet adtam volna ennek a könyvnek, hogy "Ezt rohadtul nem tanultuk az iskolában a pénzről!" A pénzügyi tudatosság egy olyan dolog, ami igazából nem létezik a magyar közoktatásban, de a felnőtt emberek sem rendelkeznek ezzel a tudással. Sajnos más országok diákjai sem tudják, hogy lesz közülük olyan, aki gazdagságban fog élni és lesz közülük olyan, aki lecsúszik. A Tantárgy neve: ÉLET! sokaknál be fog találni és egy komoly önismereti utazásra is kalauzol a pénzügyek mellett. A könyvnek három fő célja van. Alapul venni az embert és az életét érő hatásokat, megismertetni azokkal a lehetőségekkel, ahogy jobban bánhat a pénzzel befektetések nélkül, valamint a befektetések területét alaposan szemügyre venni beleértve a befektetési hibákat is.
De miképp is lehetne ez az egész ÉLET nevű játék más? Teljesen egyértelmű, hogy vannak szabályok, amiket ha betartunk bizonyos eredmények következni fognak. Ez igaz a pénzügyekre is, ha ezt vagy azt teszed a pénzeddel akkor ez meg az fog történni. De mégis miért nem mondja el ezt senki nekünk míg az iskolapadban ülünk? Nem beszél senki a mellékállásokról, a munkakeresésről, befektetésekről, gazdagság építéséről, a veszélyekről, a csapdákról, a befektetési tévhitekről, arról, hogy hogyan rontjuk el az életet 20-30-40 évesen? És mi van akkor, ha újra fel kell állni? Vagy ha többre vágyunk? De mi egyáltalán az a siker? Bezzeg a Pitagorasz tételt azt tudod! Sok kenyeret vettem vele a boltban Én is! Gondolom Te is! Szakemberként évek óta a pénzügyekkel foglalkozom és nyilván ahányan vagyunk annyi élethelyzetben találjuk magunkat. Viszont vannak dolgok, amiket ha mindenki tudna, nem lenne ennyi szegény ember. Sőt mitöbb akár gazdag is lehetnél, ha még nem vagy az.
Ha végre vágysz egy átfogó irodalomra érthetően a személyes pénzügyekről, aminek nem az a lényege hogy rád dumáljon valamit, hanem bemutassa az életet különböző pénzügyi szituációkból, nézőpontokból és abból a szempontból, hogy neked az életed miképp lehet jobb... Akkor gratulálok! Megtaláltad ezt a könyvet! Csak akkor vidd haza, ha nem szereted a mellédumálást, mert ebben azért csúnya társadalmi igazságok is ki lesznek mondva, mindenféle galád szavakkal! Ha hiszel még abban, hogy valaki a legjobb "betyárbecsület" tudása szerint kendőzetlenül mondja el a valóságot, hogy Te miképp ne ess pofára, akkor ez lesz a kedvenc pénzügyi könyved!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 7 990 Ft

A termék megvásárlásával

799 pontot szerezhet


Azonnal hallgatható

Kiadó szakonyi krisztina
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
FormátumSTREAM
ISBN9786150177618
Árukód2776912 / 8000702

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 7 990 Ft

A termék megvásárlásával

799 pontot szerezhet


Azonnal hallgatható

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál