Szabó Máté Dániel  |  Székely Iván

Szabad adatok, védett adatok 2.

ALMA MATER

információs társadalomért alapítván  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  386 oldal

Az Alma Mater könyvsorozat 18. köteteként Szabad adatok, védett adatok 2. címmel másodízben jelenik meg a két, egymással szorosan összefüggő és egymást kiegészítő terület, a személyes adatok kezelése és a közadatok megismerhetősége kérdéseivel foglalkozó tematikus kötet.
Ezúttal is arra törekedtünk szerzőink felkérésében, hogy a tanulmányok között legyen jogi, társadalomtudományi és informatikai megközelítésű; elméleti és gyakorlati jellegű egyaránt - ezzel is bizonyítva, hogy a témakör műveléséhez több szakterületen átnyúló, multidiszciplináris szemlélet és tudásanyag szükséges.
Bízunk benne, hogy ez a kötet is értékes és eredeti információkkal gazdagítja a témakör hiányos magyar nyelvű szakirodalmát és széles olvasóközönség számára nyújt a gyakorlatban is hasznosítható ismereteket. Az elektronikus személyazonosítás kérdéseiről szóló tanulmányt különösen az informatikusok és a döntéshozók figyelmébe ajánljuk, egyúttal megcáfolva azt az elavult informatikusi és igazgatási szemléletet, amely szerint az adatvédelem ellehetetleníti az igazgatási célok hatékony megvalósítását.

Szerzők: Földes Ádám, Galambosi András, Gulyás Gábor György, Gyöngyösi László, Kóbor András, Majtényi László, Simon Éva, Schulcz Róbert, Szabó Máté Dániel, Székely Iván, Szigeti Tamás, Szili Dávid, Szoboszlai Judit, Vincze Bernadett, Vissy Beatrix
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 945 Ft

A termék megvásárlásával

294 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó információs társadalomért alapítván
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:386
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly490 gr
Sorozat ALMA MATER
ISBN9789638778857
Árukód2402708 / 1103363

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 945 Ft

A termék megvásárlásával

294 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat