Suzanne Collins

Futótűz - Az Éhezők Viadala-trilógia 2. kötete

agave könyvek kiadó kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  308 oldal

Katniss és Peeta megnyerték az Éhezők Viadalát, így ők és a családjaik megmenekültek az éhezéstől, de a fiatalok nem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon. Vár rájuk a hosszú Győzelmi Körút, ismét csak a tévénézők árgus szeme előtt. A kötelező udvariaskodás unalmát azonban döbbenet és félelem váltja fel, amikor hírét veszik, hogy lázadás készül a Kapitólium ellen. Snow elnök sosem habozott lesújtani az engedetlenekre, és most is ott csap le, ahol senki sem várja. Emberek halnak meg, családok lesznek földönfutók, Katniss és Peeta pedig újabb küzdelemre kényszerülnek, ahol a tétek még nagyobbak, mint korábban. Suzanne Collins Az éhezők viadala című trilógiája az utóbbi évek legnagyobb szenzációja az ifjúsági regények műfajában. Az immáron világszerte több mint tízmillió példányban értékesített sorozatról azt mondják, hogy méltó folytatása a Harry Potter- és Twilight-könyveknek, tovább népszerűsítve, illetve megszerettetve az olvasást a fiatalokkal. Az éhezők viadalának nemrég elkészült a filmváltozata, amit március 22-étől, a hivatalos nemzetközi premierrel egyidőben fognak vetíteni Magyarországon is. A szereposztás meglehetősen impozáns: a főszereplő Katnisst az a Jennifer Lawrence fogja alakítani, akit a Winter's Bone A hallgatás törvénye c. filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelöltek, de játszott az X-Men: Az elsők című filmben is. Mellette a legnagyobb szerepekben Woody Harrelsont, a rocksztár Lenny Kravitzet, Stanley Tuccit, Elizabeth Bankset, Donald Sutherlandet és Toby Jonest láthatjuk majd.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 480 Ft Online ár: 4 256 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 136 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agave könyvek kiadó kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:308
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly366 gr
FordítóTotth Benedek
ISBN9786155049729
Árukód2227004 / 1081453

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Orsiberejjjj
2012. 04. 26.

KIMONDHATATLANUL élveztem!!!ÉLETEM legjobb könyve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I love libri:P:D am orsika vok csö

Réka
2012. 09. 22.

A könyv története nagyon jó, ha az első rész (könyv/film) tetszett ezt se fogod tudni letenni. A könyben lévő helyesírási/ fordítási hibák rontottak rajta kicsit, de alapvetően nagyon tetszett.

slob
2013. 06. 27.

Iszonyat jóó sorozat!! Találó a sok hozzászólás, hogy ilyen sok olvasónak tetszik a könyv. Kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy elkezdjem olvasni ezt a trilógiát! És nagyon nem bántam meg!! Tényleg nem lehet letenni!!!! Én most olvasom a 3. könyvet, Sajnos mindjárt vége, de a véleményem nem változik, ez egy nagyon jól felépített, tele izgalmakkal, fordulatos cselekményekkel, és megható eseményekkel!!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, ezt nagyon eltalálta az írónő!

P. R. Katalin
2013. 11. 21.

Magával ragadó, színes, fantasy könyv. A trilógiából, merem állítani, a legjobb. Az Aréna, az Éhezők Viadalának helyszínének extra kialakítása, a hol vicces hol ijesztő szövetségesek egészen újraszínezik az Éhezők Viadalát, egyáltalán nem lesz tőle ismétlődő, mint ahogy a legtöbb sorozat. Az egészen váratlan fordulatok és feltételezések miatt letehetetlen a könyv.

Visztenvelt Éva Réka
2013. 11. 23.

Nem lehet letenni!

KS
2014. 07. 22.

Nagyon jó könyv, tele izgalommal. Nekem bejött. Csak a vége volt egy kicsit zavaros nekem, de miután megnéztem a Futótűz filmváltozatát is már értettem mindent.

Faragó Vivien
2014. 08. 09.

Már az első rész is nagyon megfogott, miután elolvastam, tudtam hogy muszáj lesz elolvasnom a könyvsorozat összes részét, Igazából mikor a kezemben tartottam ezt a részt, nem is tudtam, mire számítsak, hiszem már az éhezők viadala olyan lezártnak tűnt.erre? Olvasás közben egyre több kérdés merült fel, nagyon szerettem olvasni, egyszerűen alig tudtam letenni a könyvet a kezeim közül.. Egy valami volt, ami nem tetszett, ez az a befejezés volt. Egyszerűen nem értem, hogyan lehet egy könyvet így befejezni, szerintem kicsit azért szívtelen dolog az olvasót ilyen kétségek között hagyni. És hiába volt kicsit olyan ez a könyv, mintha az egy és a 3 közti összekötés lenne, én nagyon imádtam :)) Azt hiszem, sokszor lesz még ez a sorozat olvasva :))

Dr. Kocsis Mária
2014. 08. 19.

Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, gyors és korrekt. A regény pedig olyan, amilyennek vártam, ha egy szóval kívánnám kifejezni, az "elgondolkodtató lenne a legmegfelelőbb szó talán!

Viktória
2014. 08. 25.

Az első rész után természetesen nem hagyhattam ki a másodikat sem. Ez is ugyanolyan, mint a legelső. Szinte szóról szóra megegyezik vele a film, ez pedig jó volt. A történet egy kicsit lassan bontakozik ki, Katniss karaktere azonban még mindig nagyon jó. Nem tudok semmi rosszat mondani erről a könyvről, leszámítva a helyesírási hibákat. Sajnos nem elvétve egyet-kettőt találtam, hanem rengeteget, ettől pedig egy kicsit élvezhetetlenebb lett számomra a könyv. De ezt leszámítva, nagyon jó volt. Folytatom a harmadikkal! :)

Takács Eszter
2016. 01. 04.

Mikor elkezdtem olvasni,tudtam, hogy nagy kedvencem lesz. Négy nap volt a 390 oldal. Amikor a könyv felénél jártam, kíváncsi voltam,vajon hogy lehet fojtatni,úgy tűnt ez így kerek történet. Aztán az utolsó mondatot elolvasva minden kiderült. Az író olyan bogarat ültet az ember fejébe, ami nem hagyja nyugodni addig,amíg a második majd a harmadik kötet a kezébe nem kerül. Fantasztikus.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 480 Ft Online ár: 4 256 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 136 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád