Suzanne Collins

Az éhezők viadala

agave könyvek kiadó kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  300 oldal

Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A tizenhat éves Katniss Everdeen egyedül él a húgával és az anyjával a Tizenkettedik Körzetben. Amikor a húgát kisorsolják, Katniss önként jelentkezik helyette a Viadalra, ez pedig felér egy halálos ítélettel. De Katniss már nem először néz farkasszemet a halállal...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 256 Ft

A termék megvásárlásával

425 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agave könyvek kiadó kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:300
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly310 gr
FordítóTotth Benedek
ISBN9789639868649
Árukód2208121 / 1064126

Vásárlói értékelések, vélemények

Matt
2009. 12. 11.

Uhh, hát ez... annyira nagyon iszonyatbitangul jó, hogy eszméletlen!!! (erősebben is tudnék fogalmazni, de az már trágár lenne, nem hiszem, hogy jó szemmel néznék a moderátorok ^^) egyszerűen... wááá, el sem lehet mondani, hogy mennyire izgalmas. Szó szerint a semmiből indulunk, és közben megjárjuk a szereplőkkel együtt a mennyet és a poklot, hogy végül visszatérjünk a valóságba... eszméletlen!!! de ahhoz, hogy valaki igazán megértse, miről is hadoválok, el kell olvasnia! ;D Ebben a könyvben nem lehet csalódni. Elejétől végéig fokozódik az izgalom és a dráma... és a legjobb, hogy trilógia :D ja, és jövőre állítólag elkészül a film változat is! Azt ugyan nem részletezték, hogy Amerikában lesz-e már nézhető formátumban, vagy világszerte... de én az elsők között leszek a premieren :P ;D és ti?

Renesmee
2009. 12. 13.

Fantasztikus könyv, imádtam! :)

PusiReni
2010. 01. 10.

Én nagyon sok mostanában megjelent könyvet olvasok, különböző kategóriájú műfajú műveget,( általában mindegyik tetszik , nem csalódok bennük--és a kedencem az éppen olvasott..), de ez a könyv messze kimagaslik a többi közül. Minden van bennne a sírástól a nevetésig az olvasó szerintem mindent átél(het). Aki tudja vegye meg , nem fogja megbánni /letehetetlen/

Panka
2010. 02. 19.

Tipikusan az a könyv, amit nem tudsz többé letenni, alámerülsz, és csak iszonyú nehézségek árán tudod visszaküzdeni magad a való világba. Nem sok könyv ríkat meg, és vonja el a figyelmemet a világ idegesítő zajaitól, de ennek sikerült. Csillllagos ötööös :D

Berni
2010. 02. 19.

Még nem olvastam,de az egyik barátnőm kölcsön fogja adni.Ő imádja!Sokat mesélt róla és engem is felcsigázott.Már nagyon várom hogy elolvassam.

GG
2010. 04. 22.

Nekem nagyon tetszett. Nagyon. Egy élmény volt elolvasni. Várom a folytatást... Nagyon.

BG
2010. 11. 03.

Én még nem olvastam el de érdekel ez a könyv. Nem akarok ítélkezni, de így első hallásra eléggé hasonlít a Battle Royale-ra. De ez persze az én véleményem, lehet tök jó könyv. És remélem is hogy az :) Ha má 1x megveszem :P

Rácz Tünde Klaudia
2011. 07. 20.

Eddig rengeteg jót hallottam róla, ezért is döntöttem úgy, hogy megveszem és elolvasom. Imáááááááááááádtam. (L) (L)(L) Sok könyvet olvastam már életemben, de nálam ez vitte a pálmát. Minden van benne ami kell. Harc, szerelem, boldogság, szomorúság... stb. Alig várom, hogy kijöjjön filmen. Örök kedvencem marad és már alig várom a befejező kötetet. ;)

Anaiise
2011. 11. 11.

A könyv szenzációsan jó! Nem szoktam kalandregényt olvasni, nem is én választottam, hanem kaptam, de nagyon-nagyon bejött! Rendkívül izgalmas, szórakoztató, izgalmas fordulatokkal, váratlan eseményekkel teli. Egyetlen hátránya, hogy gyorsan vége. T.i letehetetlen. Mindenkinek ajánlom, hogy akkor vegye kézbe, ha van is rá ideje kiolvasni, mert addig nem fog nyugodni, amíg nem végez vele. Bátran ajánlom azoknak is, akik nem vagy nem nagyon szeretnek olvasni. Ebben a könyvben nem fognak csalódni!

Kerka
2011. 11. 12.

Gördülékenyen megírt lendületes regény.Újabb és újabb fordulatok viszik előre a cselekményt.Izgalmas , jól felépített a történet aminek nagyon szeretnéd tudni a végét.Mindenkinek ajánlom!

Zelkova
2011. 11. 13.

Nagyon-nagyon tetszett a könyv, ez lett az egyik kedvencem. 2 nap alatt kiolvastam az egészet annyira izgalmas. Biztosan megveszem a 2. részét a Futótüzet valamint nagyon várom a nov. 17.-én megjelenő 3. részét a Kiválasztottat is! Tetszett, hogy nem feltétlenül lett happy end a vége és, hogy sok megválaszolatlan kérdés maradt a könyv végén. Remélem, hogy Katniss és Peeta összejönnek a végén és a szerelmük nem csak látszatszerelem volt amit a verseny kedvéért tartottak fent.

Briee
2011. 11. 16.

Csodás író, csodás regény. Sok könyvet olvasok és már ráuntam a sablonos sztorikra. Ennek a könyvnek a történetével még sehol máshol sem találkoztam és nagyon elnyerte a tetszésemet. Nagyon ajánlom mindenkinek akár tini akár felnőtt, mert biztos, hogy egy olyan regényt fog a kezében tartani, amit lehetetlen letenni. :D

psvirag
2011. 11. 17.

Nagyon izgalmas könyv. Volt benne minden, ami kell: érzelm, kétség, harc, emberi jellemváltozás azt irják az ajánlókban, hogy az Alkonyattal vetekszik. Szerintem nem. Sokkal izgalmasabb, sokkal emberibb, a szereplők az ember szivéhez nőnek...

Nicole83
2011. 11. 18.

Nagyon izgalmas könyv, szó szerint letehetetlen. Nagyon teszik, hogy a főszereplő, Katniss mondja el a történetet, nincs egy külső mesélő, így sokkal jobban át tudjuk élni, vele együtt tudunk érezni. Ebben a regényben van minden, dráma, akció, humor, romantika. Ritka az olyan író, aki ezeket nagyon jól tudja ötvözni. Részletesen elmesélt történet, de részletek még sem mennek át unalmas leírásokba. Ez a regény mindenkinek mást jelenthet, mindenki megtalálhatja benne a neki tetszőt. Egyrészt kalandos elemekkel átszőtt fantasy regény. de van benne érzelmes, romantikus vonulat is. Már beszereztem a 2. és 3. részt is, el is kezdem olvasni. Nagyon várom, hogy mi lesz a történet vége.

Számfira Balázs
2011. 11. 19.

Mindössze három estére volt szükségem, hogy a könyv végére érjek. Szó szerint nem tudtam letenni!! Az Éhezők viadala az elejétől a végéig pörgős, cselekményekben dús történet. A helyzetek, a világ és a szereplők bemutatása rövid, tömör, de kimondottan lényegre törő és szenzációs. Nincs olyan lapja, melyen ne történne valami, így szinte folyamatos az olvasási élmény és ha egyszer elkezdjük, nem tudjuk abbahagyni. A történet és a világ egyedi, a szereplők szerethetőek, akiknek végig szurkol az olvasó, hogy sikeresen lépjenek át minden akadályt, ami útjukba kerül. És abból van bőven. A könyvet csak ajánlani tudom minden könyvszerető társamnak!

maculi
2011. 11. 21.

Figyelmeztetés! Senki ne kezdjen bele a könyv olvasásába este, ha másnap korán kell kellnie. Ugyanis nem lehet letenni. Izgalmas, érdekes, különlegesen jó könyv. Ahogy kiolvastam az első részét, már vettem is a kezembe a következőt. Alig várom, hogy a Mikulás meghozza a harmadik részét. Mindenkinek szívből ajánlom a trilógiát.

Aisacola
2011. 11. 22.

Mikor először olvastam el miről is szól a könyv, kicsit tartottam tőle, hogy gyerekek gyilkolják egymást, ez nem nekem való. De tévedtem! Nyugodtan ajánlom, hisz maga téma durva ugyan, ha a valóságban képzeljük el, de végülis ez egy fantasy regény és a kategóriájában nagyon jó! A főszereplő meséli el a történetet, az ő szemszögéből nézzük a történéseket, vele együtt élhetjük át az eseményeket. Minden percét végig izgultam, vajon hogy ússzuk meg a ránk váró megpróbáltatásokat... Minden bekezdés úgy van megírva, hogy kíváncsivá tesz a folytatásra, egyszerűen olvastatja magát! Imádtam!

Liebich Orsolya
2011. 11. 23.

A mű elején még nem éreztem nagy olvasási vágyat, elég egyszerűen indult. Aztán 1-2 oldal után kezdett érdekessé válni és rájöttem, hogy ez nem egy szokványos könyv. Ahogy olvastam egyre jobban magával ragadott és kezdett beszippantani a Kapitólium világa.

Wendler Nikoletta
2011. 11. 25.

Csodálatos egy könyv, én csak ajánlani tudom nagyon. Számomra fontos, hogy magam előtt lássam a történetet, és ebben a könyvben minden olyan részletesen volt leírva hogy ez sikerült is. Folyamatosan fent tartotta a figyelmemet.Kiválóan megírt, részletes, fantasztikus! :) Ajánlom mindenkinek.

Maetz Sarolta
2012. 03. 28.

Még nem olvastam el, de elolvastam az ajánlót és szerintem eléggé hajaz Takami Kosun: Battle Royale könyvére... De azért el fogom olvasni a kíváncsiság miatt.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 256 Ft

A termék megvásárlásával

425 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Csernus Imre: A magyarDr. Csernus Imre: A magyar