Christine

A szerelem öl, butít és nyomorba dönt - szokták mondani a sokat tapasztalt öregek, s ilyenkor általában egy bomba jó nőre gondolnak, aki tönkretett egy szerencsétlen, jobb sorsra érdemes férfiút. De mi van akkor, ha egy szerencsétlen, jobb sorsra érdemes férfiú - pontosabban kamasz fiú - szerelmének tárgya egy ócska, kimustrált, csupa rozsda autó?... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 090 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bateman
Egy megunhatatlan történet King fénykorából. Rendkívül hangulatos, fordulatos és letehetetlen könyv. Aki most ismerkedik az író műveivel, bátran kezdheti ezzel a könyvvel. Zseniális és King rajongóknak kötelező.
Dell
Imádtam ezt a könyvet... Kölcsön kaptam, és persze, ahogy ez könyveknél lenni szokott, nem is került vissza a gazdájához :)) ^^ Természetesen nem is kérte, de ha kérné, egyből megvásárolnám, mert tényleg nagyon jó könyv. A végén szabályosan elsírtam magam, pedig 18 is lehettem már, mikor olvastam, ráadásul fiú vagyok. Nekem ez a kedvenc.
Olvasó
A kedvenc King könyveim egyike. Vedd a kezedbe, mert izgalmas. Lélektani horror, pont olyan, amiért Kinget szeretjük.
supernatural175
végefelé már alig vártam hogy letehessem.... kicsit túlírt, de messze nem rossz.
Eve Little
Igen King rajongó vagyok, igen, imádom a regényeit,és elismerem az író zsenialitását, fantáziáját, de összességében nekem annyira nem jött be ez a könyv... Férreértés ne essék ugyanúgy jónak tartom, határozottan jó könyv. Nekem talán az volt vele a bajom, hogy kocsiról szólt...és ez a téma engem annyira nem köt le... de ettől eltekintve még szép kerek történet volt és tetszett.... csak nem annnyira mint pl a Cujo:) nálam az marad minden King közül a kedvenc:)
Umberto
Egy King-klasszikus. Drámai, horror, fantasztikus és romantikus elemek szerencsés ötvözete. Az író csúcsformát mutat: minden a helyén van, a történet letaglózó, a kivitelezés csodás, a mondanivaló mély. Sokkal inkább drámai küzdelem, bizarr love story, semmint egyszerű horror.
Neumann Tímea
King fantasztikus író, a jellemábrázolásai nagyon élethűek, az ember ha olvassa a könyveit, egy teljesen más világba kerül általuk, úgy érzi ő maga is különleges ember, és ezt Stephen Kingnek köszönheti!:))
Lass Péter
Csak egyetérteni tudok az elhangzottakkal,bár az azért túlzás,hogy a "legjobb könyve" Kingnek sztem. És még azt hozzátenném,hogy A ragyogáshoz hasonlóan ez sem horror,sokkal inkább dráma.Egy bizarr szerelmi háromszög drámája.
Zs A Könyvbújó
Nagyon jó regény Kingtől! Jó kivitelezés, minden, letehetetlen könyv!
M K
Ha valaki nem óckodik a (jó sok)szürrealitást tartalmazó művektől,akkor ezt neki találták ki!Egyszerűen imádtam ezt a könyvet,és a lezárás,hát az se semmi!
Budapesti Incubus
Véleményem szerint King legjobb regénye!
King Pisti
Szerintem, ha van rá keret, akkor érdemes megvenni! Jó kötés, kivitel. Amúgy fantasztikus jó könyv. Szóval csak ajánlani tudom.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1