Steph - Stephenie Meyer csodálatos ifjúsága és a Twilight saga

Stephenie Meyer, az Alkonyat saga szerzője, vagy ahogy rajongóinak milliói ismerik - Steph, harmincévesen még abszolut névtelen háromgyermekes családanya volt Arizonában. A kétezres évek közepén három év alatt lett a világ egyik legismertebb írója. Élettörténete ugyanúgy csodákkal van tele, mint maga a Twilight sorozat. A könyv Steph ifjúságáról,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 641 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
lola
én ezt a könyvet nagyon elszeretném olvasni!! de a szüleim azt hiszik hogy még túl fiatal vagyok! 11 éves vagyok mennyi időseknek ajánlat??
Szomor Valéria
Én sokat olvasok, és igyekszem a lányomat is rákapatni erre. Nem örültem, mikor a Twilightot láttam a kezében, attól tartottam, hogy egy álomvilágra fog vágyni a valós világban is. Mikor láttam, hogy továbbra is normális, megnyugodtam. Elolvastam Bush könyvét Meyerről, most még nyugodtabb vagyok. Ajánlom, minden anya olvassa el ezt az életrajzi írást, aztán megnyugszik.
Anna
Olvastam a könyvet, és nagyon ajánlom mindenkinek aki tudni szeretné, mi is az a Twilight!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot