Mester Györgyi

Simogató - Állatmesék

könyv guru  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  110 oldal

Mester Györgyi "Simogató" című, legújabb kiadványa állatmeséket tartalmaz. Kedves történeteket olyan állatokról, amelyeket jólesik megsimogatni.

A szerző maga is nagy állatbarát, és örömmel látta, hogy korábbi, hasonló témájú meséi kedveltek lettek. Ezen felbátorodva szerkesztette meg a szóban forgó, gyermekeknek szánt könyvet. A történeteken átsüt az írónő állatok iránt érzett rokonszenve és szeretete.
A kötet nem tartalmaz illusztrációkat, de a meséket szinte mindenütt szelíd humor szövi át, ami kárpótolja a grafikák hiányát.

A borító különleges, mivel "simogatáskor" az ember általában nem zsiráfot, vagy zebrát képzel maga elé. Ugyanakkor a - kötetben található -, kapcsolódó történetek éppen arra próbálják ráirányítani a figyelmet, hogy az ember és az állatok kapcsolata, ha megértjük őket, lehet szeretetteljes, még akkor is, ha az adott állat Afrikában vadon él, és ha nem jól közelítenek felé, harap és rúg.

Az írónő a kötettől azt reméli, hogy elolvasása után a gyermekek és az állatok között még szorosabb kapcsolat alakulhat ki, ami - a szereteten kívül - magában foglalja ezen állatok, állatfajok védelmét is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 850 Ft

A termék megvásárlásával

285 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyv guru
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:110
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly340 gr
ISBN9786155803901
Árukód2732894 / 1189309

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 850 Ft

A termék megvásárlásával

285 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál