Shannon Mayer  |  Kelly St. Clare

Toll és csont trónja - Méz és jég trilógia 2.

MÉZ ÉS JÉG

álomgyár kiadó  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  379 oldal

"Csupa akció és fordulat." - Past Midnight Book Reviews & More

Az a végzetem, hogy soha ne érinthessem meg a szerelmem...

Nemrégiben még úgy nézett ki, hogy jó irányt vesz az életem, de rosszul gondoltam... Az apám, aki egész életében megtagadott, most holtan fekszik. Mindkét udvarban hatalmas a felfordulás, és vért kívánnak. Az én véremet. Meg kell találnom apám gyilkosát, pedig a halálát övező rejtély eltörpül a tündéreket összeroppantó őrület mellett.

Minden vágyam megtalálni Hegyalja bejáratát, mielőtt kitör az igazi anarchia. A válaszok, amelyeket keresek, odaát vannak. Ebben egészen biztos vagyok.

Két ajándékba kapott kard, egy mágikus pajzs, némi szeszélyes varázserő és belső kétely kísér. Fel kell derítenem a szülőotthonunkhoz vezető utat. Eközben minden lépésemet figyelik, és folyton a nyomomban járnak az Árnyudvar-béliek.

Kelly St. Clare és Shannon Mayer, a New York Times és a USA Today bestsellerszerző-párosa visszarepít minket a tündérek világába, ahol továbbra is sodró a lendület, a történetet pedig átszövi egy átok sújtotta szerelem kínzó szenvedélye.

"A szórakoztató és pörgős történet végig fenntartja a figyelmet. Egyetlen nap alatt befaltam." - Novel Nerd Faction
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 699 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó álomgyár kiadó
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:379
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly344 gr
Sorozat MÉZ ÉS JÉG
FordítóSzilágyi Zsófia
ISBN9789635705665
Árukód2765027 / 1212484

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
P.Andrea
2023. 07. 25.

Mind a három könyvet elolvastam. Az első tetszett a legjobban, ezt találtam a legérdekesebbnek. Tetszett a kibontakozó történet, a sok titok, az izgalom. A másodikban már egyre jobban éreztem a tétovázást, a befejezetlen és érthetetlen dolgokat, de ez leginkább a harmadik kötetben érvényesült. Szinte már idegesítő volt, hogy minden érdekesnek tűnő esemény hirtelen és bénán ér véget. Az óriást valószerűtlenül erősnek állítják be, de a történések alapján nem tűnik ilyen nehezen legyőzhetőnek. A végén pedig hirtelen kiderül, hogy benne van a gonosz erő és Alli egy zuhanásban legyőzi!? Az igazi harc elmaradt. Logikátlannak, csapongónak éreztem. Harmadikra már beleuntam kissé, gyorsan olvastam végig. Mindhárom könyv tele van helyesírási hibákkal (-hogy nem vették észre?), gondolatjelek (-) hiányával (-sokszor nem lehetett tudni, hogy éppen ki "beszél", vagy egy szereplő "beszéde vagy gondolatát olvashatjuk éppen), egyéb hibákkal (pl.: Egyik mondatban azt írják: Rowan az ágy mellett volt, a következőben meg, hogy Lannel együtt jönnek be az ajtón, udvarnevek összecserélése, stb). Nem vagyok tőle elájulva. Úgy érzem mivel ketten írták a könyvet, kissé kesze-kusza, zavaros, és nem egy ember gondolatmenetét követi.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 699 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat