Shannon Mayer  |  Kelly St. Clare

Méz és hamu udvara - Méz és jég trilógia 1.

MÉZ ÉS JÉG

álomgyár kiadó  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  383 oldal

"Már az első fejezet beszippantott." - We Write at Dawn

Titkon szeretek egy férfit, akinek sosem kellettem...

Alli vagyok, egy árva, félig ember tündér. Harcra edzettek, és arra, hogy félve tiszteljem Hegyalja hatalmát. Végre felfelé kezd ívelni az életem. Mindössze huszonnégy évembe telt elérni ezt.

Ám Hegyalja - a tündérek ősi otthona - összeomlik, a tündérek pedig többé nem juthatnak oda, és egyedül én tudom, ki a felelős érte.

Ez a titok megöl engem, ha nem teszek valamit.

A tündéreken brutális őrület vesz erőt, amikor elveszítik kapcsolatukat Hegyaljával, én pedig népem megmentése érdekében nem tehetek mást, mint magam mögött hagyom mindazt, amiért küzdöttem. Menekülnöm kell. Ha nem jövök rá, mi rombolta le egyetlen érintéssel az idők kezdete óta létező varázslatot, mit sem érnek múltbéli tetteim.

Meg kell fejtenem Hegyalja összeomlásának rejtélyét, de közben a nyomomban van az a férfi, akinek egykor a szívemet adtam.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerző-párosa, Kelly St. Clare és Shannon Mayer egy kalandban és izzó vágyakban gazdag regénysorozattal kápráztatja el a magyar fantasyrajongókat. Egy olyan világba nyerhetünk betekintést, aminek mi is szívesen a részesei lennénk, csupa bűbáj és izgalom.

"Akciódús, és csak úgy a vibrál a levegő a két főszereplő között." - Past Midnight Book Reviews & More
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 499 Ft Online ár: 5 224 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 849 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó álomgyár kiadó
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:383
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly344 gr
Sorozat MÉZ ÉS JÉG
FordítóSzilágyi Zsófia
ISBN9789635705627
Árukód2765026 / 1212483

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
P.Andrea
2023. 07. 25.

Mind a három könyvet elolvastam. Az első tetszett a legjobban, ezt találtam a legérdekesebbnek. Tetszett a kibontakozó történet, a sok titok, az izgalom. A másodikban már egyre jobban éreztem a tétovázást, a befejezetlen és érthetetlen dolgokat, de ez leginkább a harmadik kötetben érvényesült. Szinte már idegesítő volt, hogy minden érdekesnek tűnő esemény hirtelen és bénán ér véget. Az óriást valószerűtlenül erősnek állítják be, de a történések alapján nem tűnik ilyen nehezen legyőzhetőnek. A végén pedig hirtelen kiderül, hogy benne van a gonosz erő és Alli egy zuhanásban legyőzi!? Az igazi harc elmaradt. Logikátlannak, csapongónak éreztem. Harmadikra már beleuntam kissé, gyorsan olvastam végig. Mindhárom könyv tele van helyesírási hibákkal (-hogy nem vették észre?), gondolatjelek (-) hiányával (-sokszor nem lehetett tudni, hogy éppen ki "beszél", vagy egy szereplő "beszéde vagy gondolatát olvashatjuk éppen), egyéb hibákkal (pl.: Egyik mondatban azt írják: Rowan az ágy mellett volt, a következőben meg, hogy Lannel együtt jönnek be az ajtón, udvarnevek összecserélése, stb). Nem vagyok tőle elájulva. Úgy érzem mivel ketten írták a könyvet, kissé kesze-kusza, zavaros, és nem egy ember gondolatmenetét követi.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 499 Ft Online ár: 5 224 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 849 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád