Kakasvér és virágszirom - Egy év Bali szigetén

Egy csodálatos sziget felfedezésére hív ez a könyv. A szerző kulturális antropológiát végzett, megtanulta az indonéz nyelvet, és egy évet töltött Balin, ahol a helyi emberek között élt, és részt vett életükben, szertartásaikon. Személyes, szellemes és színpompás útinaplója feltárja az olvasónak az Istenek szigete titkait. - "Itt egy könyv, annak,... bővebben
Utolsó ismert ár:
6 484 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Agota Sandorfy
Az előzetes nagyon jó, amint tudom, megveszem!
Szép Ágota
Csodás könyv kívülről, belülről. Az írónő humora, az érzékletes, sokszor komoly írói eszköztárral színezett megfogalmazásai, a vicces és elgondolkodtató helyzetleírásai, a tapasztalatai egyszerűen magával ragadja az olvasót. Szuper kis napló szerű olvasmány, amit mindenkinek ajánlok - akár már járt ezen a csodálatos szigeten, akár még csak tervben van. Olvasás közben abszolút Balin érzi magát az ember. Jó "utazást" kívánok minden olvasónak!
Károlyi Júlia
Remek ez a könyv. Nem szokványos felszínes útikalauz, a külső szemlélő szemével, de a bali kultúra avatott ismerőjeként ír hétköznapokról, emberekről, tájról, vallásról, a szakember igényességével de mégis könnyedén, befogadhatóan, szórakoztatóan. Öröm olvasni.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30