Sarah J. Maas

A Court of Silver Flames - Ezüst lángok udvara - (Tüskék és rózsák udvara 5.)

ZAFÍR PÖTTYÖS

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  864 oldal

Féktelen erő.
Féktelen szenvedély.

Nesta Archeron mindig is ingerlékeny és büszke volt, hirtelen gerjed haragra, és lassan bocsát meg. Mióta az Üstbe kényszerítették, és akarata ellenére főtündérré vált, nehezen találja a helyét a különös, veszedelmes világban, ahol él. Úgy tűnik, képtelen túllépni a Hybern elleni háború rémségein és mindazon, amit ott elveszített.

És van valaki, aki mindenki másnál könnyebben feldühíti: Cassian, a sok csatát megjárt harcos, aki a Rhysand és Feyre uralta Éjszaka udvarában betöltött pozíciója miatt folyamatosan Nesta útjába keveredik. De Cassian nem csak a haragját szítja fel. Le sem tagadhatnák a kettejük közötti szikrákat - és a szenvedélyük fellángol, amikor kénytelenek egy fedél alá költözni.

Mindeközben az áruló emberkirálynők, akik az előző háború során visszatértek a kontinensre, veszélyes új szövetséget kötnek, és a vidék törékeny békéjét fenyegetik. A megállításuk kulcsa pedig azon múlik, képes-e Cassian és Nesta szembenézni az őket kísértő múlttal.

Ők ketten belső és külső rémekkel küzdenek a bizonytalansággal teli világban, miközben elfogadást - és gyógyulást - keresnek egymás karjában.

"Iszonyúan szexi és hihetetlenül magával ragadó."
- Christina Lauren, NYT bestsellerszerző

Sarah J. Maas gazdagon megálmodott, szenvedélyes
sorozata Feyre tüzes nővérével, Nestával folytatódik.
Kövesd a sorsát!

Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 699 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:864
BorítóKARTONÁLT
Súly750 gr
Sorozat ZAFÍR PÖTTYÖS
FordítóSzabó Krisztina
ISBN9789635618040
Árukód2755831 / 1205519

Vásárlói értékelések, vélemények

(39 vélemény)
Zubai Vivien
2022. 08. 23.

Rendkívül csalódtam ebben a könyvben. Nagyon vártam Nesta történetét, érdekes karakter volt és volt benne potenciál. Sajnos ez a könyv egyáltalán nem adja át azt az elsöprő feeling-et amit az előző 4. Olyan volt, mintha nem is Sarah írta volna.Nesta karaktere gyalázatosra sikeredett (pedig mint mondtam, rendkívül érdekes volt). Az egész lénye számomra taszítóvá vált, ahogy viselkedik, ahogy gondolkozik és úgy unblock a felsőbbrendűségű komplexusa egyszerűen megutáltatta velem a sorozatot. Az, hogy Sarahnak fel kellett konkrétan áldoznia a karaktereit, hogy megmenthesse ezt az egyet, az számomra valami elképesztő. Komolyan nem hiszem el, hogy képes volt áldozatként beállítani Nesta-t, amikor éveken át a sokszorosát tette Feyre-val, mint amit most vele tettek. Még csak meg sem közelíti azt a mennyiségű gonoszságot, mint amit Nesta követett el és még ő volt felháborodva. Egész végig arra vártam, hogy leüsse valaki, komolyan megérdemelte volna.Bár azt mondhatnám, hogy Nesta-t utaltam csak meg ebben a könyvben, de ez sajnos nem így van. Rhysand sikeresen Tamlin-ná vált. Egyszerűen elképedve olvastam, hogy mit csinált (nem spoilerezek) és rádöbbentem, hogy egyáltalán nem jobb nála. Feyre és Cassian is jobb társat érdemelnek.Na és itt jön a spoiler: Ami még nem teszett, az az egész baba dolog. Értem én, hogy az előző részben megbeszélték, hogy akarnak gyereket, de le volt írva hogy akár több évtizedbe is beletelhet mire valakinek sikerül teherbe esni. Erre alig fél évvel rá, máris sikerül? Ne röhögtessenek már! ?Meg a másik: nem kérhették volna meg Thesan-t, hogy gyógyítsa meg Feyre-t a szüléskor? Thesan egy semleges úr, nem áll egyik oldalon sem. Simán segítséget kérhettek volna, mivel neki a gyógyítás az ereje. Értem, hogy Nesta-nak valami jót kellett csinálni egyszer az életében, hogy visszafizesse a sok szemétséget amit elkövetett, de ez akkora baromság volt, hogy nem igaz. Ja és mintha ennyivel el lehetne intézni több évnyi érzelmi zsarolást és szóbeli bántalmazást, na persze.Még egy dolog amit nagyon utáltam: adott egy 650-700 oldalas könyv és semmi nem történik benne? Ez most komoly?? Az egyetlen kicsit is izgalmas rész az a Blood Rite volt, de még az sem közelítette meg az eddigi törtenetszálakat. A folytonos és teljesen felesleges szEURx részekről meg ne is beszéljünk. Többször át kellett ugranom részeket, mert olyan cringe volt, hogy hihetetlen. Egyszerűen úgy ahogy van, egy pénzkidobás volt ez a könyv. Nem tudok mást mondani rá.

P.Andrea
2023. 04. 02.

Számomra is csalódás volt ez a könyv. Döbbentem eszméltem rá,hogy az egész Nestaról és a semmiről szól!? Nem történik benne semmi izgalmas, érdekes ,csak egy nagyon kevés ilyen részlet volt benne. Több száz oldal Nesta viselkedéseről, haborgasaról , edzeseről szól. Az edzés is nagyon hosszan, részletesen és unalmasan van taglalva benne , semmi értelme. Nagyon hiányoltam az előző könyvekben megismert karaktereket, izgalmakat, történéseket. Én is így gondolom, hogy pénzkidobás volt megvenni ezt a könyvet, elolvasni pedig időpocsekolas.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 699 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád