Sally Gardner

A Hold legsötétebb oldala

kolibri gyerekkönyvkiadó  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  286 oldal

"Káprázatos, borzongtató, lélegzetelállító. Tökéletes." - Meg Rossoff

Sally Gardner megdöbbentő regénye egy kegyetlen világban játszódik. Standish Treadwell - akinek különböző színűek a szemei, és diszlexiája miatt nem tud írni-olvasni sem - egyetlen barátjával, Hectorral átmászik a várost körülvevő fal túloldalára, és rájönnek, mit rejteget előlük az Anyaföld. Attól a pillanattól kezdve, hogy a két kamasz rájön egy óriási titokra, ami kapcsolatban van a Holdra szállással, az életük veszélybe kerül.
Száz nagyon rövid fejezet, tökéletesen egyedi elbeszélésmódban, mely szinte végighajszolja az olvasót a történeten, mert egyszerre izgalmas és sötét humorú, lakatlan és borzongtató, gyöngéd és elragadó. A Hold legsötétebb oldala eredeti és megindító történet, melyben a barátság és a bizalom az igazi fegyver.

Sally Gardner Londonban nőtt fel, ma is ott él. Gyerekként maga is megküzdött a diszlexiával, egészen 14 éves koráig nem tanult meg sem írni, sem olvasni. Ikrei születése után kezdett regényeket publikálni, melyek a mágikus és történelmi realizmus egyedi keverékei, stílusuk és témájuk kihívás az olvasóknak, akiket beszippant az általa teremtett világ. Sally szenvedélyesen hiszi, hogy a fiatal olvasókat inspirálni és szórakoztatni kell a könyvekkel, mint ahogy azt A Hold legsötétebb oldala is bizonyítja, melyet számos díjjal tüntettek ki.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kolibri gyerekkönyvkiadó
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:286
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly330 gr
IllusztrációRAJZOKKAL
FordítóPék Zoltán
ISBN9786155234576
Árukód2239249 / 1093769

Vásárlói értékelések, vélemények

Roni Olvas
2013. 11. 18.

Sally Gardner regénye egészen különleges keveréke az ifjúsági irodalomnak, a történelmi regénynek, a fantasynek és a sci-finek... Az a fajta könyv, ami összetör belülről, darabokra szaggat, aztán szép lassan, lépésről lépésre haladva újra összerak. S mire elkészül a nagy mű - vagyis Te magad - addigra egészen másként látsz dolgokat, másként értelmezel, de legfőképpen máshogy értékelsz. Átformál és jobbá tesz. Ahogy egy igazán jó és értékes könyvhöz illik.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén