A szakácsmesterségnek rövid leírása - Szakácskönyvek, szakácsrepetek a 18-19. századból
S. Sárdi Margit
Régi magyar kéziratokat publikáló sorozatunk legújabb darabja: a kötetben nélhány egyedi ritkaság a XVIII-XIX. század fordulójáról. Korabeli receptekkel, ételkülönlegességekkel, konyhai és házi fortélyokkal. A kötetet szómagyarázat és utószó teszik teljessé.
"Madárlévet - Fonnyaszd meg a madarat, süsd meg; a levében tégy fejér kenyérbélt, tölts...
bővebben
A termék megvásárlásával kapható:
304 pont
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Események
H | K | Sz | Cs | P | Sz | V |
---|---|---|---|---|---|---|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
1
|
2
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
||
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|