Ryan Martin

Kézikönyv dühös emberekhez

open books  | 2024  | MAGYAR nyelvű

Amíg végre el nem párolog, a harag képes megkeseríteni bárki életét. Nemcsak a mérges emberét, hanem mindazokét is, akik kapcsolatba kerülnek vele. Megterhelő, ha egy dühös személyiséggel kell gyakran együtt lennünk, és különösen nehéz helyzet, ha valamelyik hozzátartozónk sorolható ebbe a csoportba.
Ha a főnökünk, a barátunk, a házastársunk, a testvérünk, valamelyik szülőnk, netán a gyerekünk tartozik ebbe a típusba, az veszélyezteti a sikerességünket, a nyugalmunkat, a boldogságunkat. Kulcsfontosságú tehát, hogy képesek vagyunk-e ezekkel az emberekkel kommunikálni, együttműködni vagy együtt élni.
Ryan Martin kézikönyve segít saját dühünk csillapításában is, ugyanakkor útmutatóként szolgál kapcsolatainkhoz a dühös személyiségű emberekkel.
Az amerikai pszichológus, a közösségi média népszerű "dühprofesszora" ebben a kötetében sokéves kutatói tapasztalataira alapozva segít abban, hogy megbirkózzunk magunk és mások haragjával, akárhol (az online térben, az utcán, a munkahelyen vagy éppen otthon) szembesülünk is vele.
A Kézikönyv dühös emberekhez tíz hatékony stratégiát kínál az ilyen személyekkel való bánásmódra, kezdve attól, hogy kitaláljuk, mit akarunk az illetőtől, a támadások elkerülésének módszerein át addig, hogy megtaláljuk a módját, miként érhetjük el azokat is, akik nem hajlandók kommunikálni. Mindemellett esettanulmányokkal, tényekkel, tippekkel támogatja az olvasót abban, hogy hogyan foglalkozzon az őt körülvevő dühös emberekkel.
A "dühprofesszor" ugyanakkor felhívja a figyelmet: bár fontos az ilyen személyekkel való megfelelő bánásmód elsajátítása, ez nem jelentheti azt, hogy el kell tűrni a fizikai és/vagy érzelmi bántalmazást. Senki nem köteles kapcsolatban maradni egy dühös emberrel, ha az számára ártalmas vagy veszélyes - hangsúlyozza.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 999 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó open books
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2782291 / 8153328

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 999 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal