Boros ételek - Ízőrzők 8. - Hólabda és a többiek
Róka Ildikó
A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél. Sok esetben tartalmas fogások ízvilágát gazdagítja, ahogy a cserépedényben sült csülöknél, vagy különleges zamatot ad, például a tokányoknál.
Készítettek már betyárgombóclevest, vagy halas...
bővebben
A termék megvásárlásával kapható:
141 pont
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Események
H | K | Sz | Cs | P | Sz | V |
---|---|---|---|---|---|---|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
1
|
2
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
||
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|