Röfi regénye - Egy árva vadmalac története

Röfi gazdája, Kiss József természetfotós-újságíró egy különös, meghökkentő, mégis igaz történetet mesél el: hogyan szövődhet életre szóló barátság egy vadállat és az ember között. Az elárvult kis vadmalacból mára hatalmas vadkan lett, de kapcsolata felnevelőjével ugyanolyan szoros, mint sok évvel ezelőtt. A könyv egy alig ismert, sőt félreismert, a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 280 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fehérlófia
A könyv valóban nagyon szórakoztató olvasmány, emellett van egy mellékhatása: rengeteget megtudunk belőle az állatok viselkedéséről egy kicsit közelebb kerülhetünk a természethez. Talán akkor is eszünkbe jut majd Röfi amikor egy pörköltet vagy kolbászt fogyasztunk valahol. Sőt eszünkbe juthat az is, tudatos (?) fogyasztó választásunkkal 2 irányba befolyásolhatjuk a világot: 1. Természtközeli (bio) körülmények között tartott állatok húsát fogyasztjuk ezzel, jó körülményket biztosítva Röfi faj- és elvtársainak. 2. Ipari körülmények között tartott állatok (teszkós, metrós egyéb "bóti") húsát fogyasztva renegteg szenvedést okozunk ezeknek az intelligens és érzékeny élőlényeknek. Gondoljuk csak meg, milyen érzés lenne egész életünket egy 1x2 méteres ketrecbe bezárva leélni. Ráadásul ez ránk is visszaüt, az ilyen körülmények között tartott állatok húsa egészségtelen a rengeteg hormon, antibiotikum és egyéb vegyszer miatt. Nade nem feltételnül kell ennyire komolyan venni, ez elősorban egy szórakoztató és értékes olvasmány!

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot