A lélek útja - Dr. Domján László ajánlásával

Robert Lawson

"Jó szívvel ajánlom ezt a művet azoknak, akiket izgatnak létünk mélyebb kérdései." Dr. Domján László - Miért kell újra és újra visszatérnünk ide, mi történik velünk életeink között? - Mi dönti el, hol és milyen testben fogunk élni, kik lesznek a családtagjaink? - Tényleg mi alakítjuk a sorsunkat, vagy csak bábuk vagyunk egy sakktáblán?... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Aréna Pláza Bevásárlóközpont
5 db alatt
Budapest, VIII. kerület Libri Corvin Plaza
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
3 790 Ft
3 600 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: +360 pont
Olvasói értékelések
5 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Zsu
Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam, a kategóriájában egyedülálló. A leírások magukkal sodortak, letehetetlen, egy hétvége alatt felfaltam, pedig nem rövid könyv. :) Varázslatosan végigvezet egy csodálatos lelki utazáson, melynek során rengeteg tanulhat az olvasó. Köszönöm ezt a nagyszerű élményt!
Jutka
Számomra ez a könyv több volt egy remekül megírt történetnél, ami sok tanulságot tartalmaz. Évekkel ezelőtt balesetben veszítettem el az egyik legjobb barátomat, sokáig nem tudtam feldolgozni ezt. Néhány hete bukkantam rá A lélek útjára, a Facebook oldalán találtam rá, és egyből tudtam, hogy nekem íródott. A nyelvezete gyönyörű, minőségi, helyenként szinte költői és olyan szépen van leírva a környezet, a karakterek, hogy az olvasó egyből filmként látja maga előtt az eseményeket. És bár néhol vannak benne apróbb hibák, de ahogyan mesél az író és amit mond, az zseniális! Életem könyve. Segített feldolgozni az engem ért fájdalmakat, segített megérteni sok mindent, ami az életemben van. Úgy érzem most már könnyebben tudok előre haladni az életem során. Csodálatos utazásra hív és olyan dolgokat oszt meg az olvasóval, amik nem csak mély bölcsességről árulkodnak, hanem megnyugtatják az ember lelkét. Elringat ez a könyv. Nincs rá szó, mennyire szerettem olvasni! Sokan olvasták a környezetemben is, mindenki áradozik róla, ami nem csoda. Alig várom, hogy más könyvét is olvassam a szerzőnek, mert nem csak nagyon tehetséges, de látszik, hogy szívből ír! Köszönöm!
Q400
Egy magyar író álnéven írt könyve jó alapgondolattal, de eltúlzott, és gyakran erőltetett részletekkel. Helyesírási hibák tömkelege - ez persze lehet a kiadó bűne -, és időnként szinte gyerekes fogalmazási stílus sűrű szóismétléssel. Ez utóbbi negatívumok állandóan kizökkentettek az önfeledt olvasásból. Egy minőségibb munkára már csak a témaválasztás miatt is öt csillagot adtam volna, így marad a csalódott kettő.
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1